Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 06.09.2018 16:45:56

SP v Innsbrucku brez Frooma in Thomasa

Reuters
Letošnji zmagovalec Toura Britanec Geraint Thomas in njegov predhodnik Chris Froome ne bosta nastopila na letošnjem kolesarskem svetovnem prvenstvu, ki bo konec meseca v Innsbrucku. Novico sta kolesarja moštva Sky potrdila ob robu letošnje dirke po Veliki Britaniji, poročajo agencije.

"Za oba se bo sezona končala s to dirko. Pomembno je, da jo zaključita z rezultatskim uspehom, saj je to zelo dobro za moralo v naslednji sezoni," je za Cycling Weekly povedal vodja moštva Sky Brett Lancaster.

Thomas in Froome, ki je letos dobil italijanski Giro, sta glavna zvezdnika domače dirke, kjer so ju gledalci v nasprotju s Tourom sprejeli z navdušenjem.



Britanci ekipe za SP še niso imenovali. Iz krogov blizu vodstva pa je slišati, da bosta v kronometru dobila priložnost nekdanji svetovni rekorder v vožnji na eno uro Alex Dowsett in Tao Geoghegan Hart.

Iz nizozemskega tabora pa so potrdili, da bo kapetan njihove ekipe na svetovnem prvenstvu Tom Dumoulin, ki bo nastopil tako v kronometrtu kot na cestni preizkušnji, poleg njega pa bodo na cesti nastopili še Steven Kruijswijk, Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Sam Oomen, Wout Poels, Antwan Tolhoek in Pieter Weening, v vožnji na čas pa še Dylan Van Baarle in Kelderman.

Značke: kolesarstvo, sp

Članki iz rubrike