stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 11.08.2018 11:59:40

PROSTI PAD: Nekdanjega zmagovalca Toura sprejeli v psihiatrično bolnišnico

Lance Armstrong in Jan Ullrich
vszi
Vse bolj zaskrbljujoče stanje nekdanjega kolesarskega šampiona.

Nekdanjega nemškega kolesarskega šampiona Jana Ullricha so po petkovem napadu na spremljevalko sprejeli v psihiatrično bolnišnico, so potrdili na frankfurtski policiji. Ullricha so na obvezno zdravljenje odpeljali z reševalnim vozilom, lokacije pa na policiji niso razkrili.

Ullricha je policija zaradi suma napada na spremljevalko pridržala v petek. Kot so pojasnili na policiji, 44-letnik po incidentu ni bil v stanju, da bi ga lahko zaslišali, pozneje pa je uveljavljal pravico in se odrekel odgovarjanju na policijska vprašanja.

Po pridržanju je zmagovalec dirke po Franciji leta 1997 priznal, da je bil v času incidenta pod vplivom alkohola in drog, zato so policisti zaslišanje preložili do njegove streznitve.

Danes so na frankfurtski policiji potrdili, da je bil nekdanji kolesar sprejet v psihiatrično bolnišnico, na tožilstvu pa so pojasnili, da Ullricha preiskujejo zaradi poskusa uboja in povzročitve hudih telesnih poškodb.

Policija je še sporočila, da je 31-letna spremljevalka policiji natančno opisala incident, pri čemer je zatrdila, da jo je Ullrich fizično napadel in jo poškodoval. Nekdanji kolesar naj bi jo tudi davil, "dokler se ni vse stemnilo". Policijo je na željo spremljevalke poklicalo hotelsko osebje.

V začetku tega tedna je v intervjuju za nemški Bild Ullrich dejal, da se sooča z osebnimi težavami. Med drugim je izpostavil, da je svoj davek terjala ločitev ter da otrok ni videl vse od velikonočnih praznikov. "Zaradi vsega tega sem počel stvari, ki jih danes močno obžalujem," je povedal.

Napovedal je še, da bo zaradi ljubezni do otrok začel s zdravljenjem, pri čemer pa o podrobnostih zdravljenja ni govoril.

Članki iz rubrike