kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 22.07.2018 11:05:48

TO JE TO, Primož Roglič! TE BESEDE včerajšnjega junaka vas bodo NAVDUŠILE, iz tega so narejeni ŠAMPIONI

www.alesfevzer.com
Primož Roglić je trenutno zvezda številka ena slovenskega športa. V teh dneh z njim trpi in se veseli vsa Slovenija, toda Kisovčan še zdaleč nima dovolj.

Tako je po včerajšnji etapi po spletu zaokrožil pogovor, ki sta ga imela Primož in njegov moštveni kolega Steven Kruijswijk

Po etapi po večini sledi nekakšne vrste umirjanja in rahlega pedaliranja, da se kolesarji ohladijo in moštvo je potem izdalo posnetek, kot vsak dan na touru, v katerem je 28-letnik dejal svojemu izkušenejšemu moštvenemu kolegu. 

"Moramo poskusiti, mar ne? Konec koncev vsi trpimo," in nato kasneje še dodal, da "bi si želel daljši zadnji vzpon."

Sijajne besede, ki le kažejo na to, da se bo Kisovčan vsekakor povzpel višje, če bo to le mogoče. Kot je kasneje dejal za nizozemske medije

"Vsaka sekunda šteje. In bolje je biti spredaj za osem sekund, kot zadaj. Želim si dirko končati čim višje. Zato se borim za vsako sekundo, ko je to mogoče," je pristavil in zaključil.

"Videl sem, da nihče ne želi napasti. Mislil sem si, da so morda nekateri preutrujeni za napad. Ni velike razlike, ali pritiskaš sam spredaj ali v skupini. Za vse je to zelo zahtevno početje." 

Roglič bo že danes znova dejaven na 15. etapi, zadnji pred dnevom počitka, a nihče ne pričakuje, da se bodo na vzponu (na vrhu bo do konca še 40 kilometrov) najboljši znova udarili za nekaj sekund, ki jih bo na spustu in na ravnini do cilja težko zadržati. 

Članki iz rubrike