franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 06.07.2018 10:49:25

UFFFF... Poglejte »DOBRODOŠLICO«, ki so jo Chrisu Froomu pripravili na Touru (video)

Reuters
Pred Chrisom Froomom in njegovim Skyjem je zahteven Tour. Zahteven tako in drugače.

V soboto se začenja dirka vseh dirk, glavni favorit pa je štirikratni zmagovalec Chris Froome. Za Britancem je zaradi tistega primera salbutamol psihično napornih devet mesecev in čeprav sta Uci ter Wada na koncu odločila, da ni storil nič narobe, je bila škoda storjena. Kolesarstvo se ne more otresti senc iz preteklosti in je dandanes pogosto ciničen svet, v katerem se dvomi v vse in vsakogar. In v očeh številnih je Froome goljuf. Lance 2.0.

Kaj Britanca čaka na francoskih cestah je lahko spoznal že na četrtkovi uradni predstavitvi pred Velikim odhodom. Namesto ovacij in aplavza so Sky pričakali žvižgi, žaljivke in pa tisti "boooo". Zakaj, najbrž ni potrebno pisati. Pa čeprav je UCI potrdila oziroma ugotovila, da ni storil nič narobe. Pa čeprav je v kolumni za Le Monde med drugim zapisal, da je resno mislil, ko je na stopničkah sredi Elizejskih poljan zatrdil, da nikoli ne bo osramotil rumene majice in da bodo njegovi dosežki prestali test časa. "Rad imam ta šport, Tour pa je zame strast. Zmagati katerokoli dirko temelječ na laži bi bil zame osebni poraz. Tega ne bi nikoli dovolil."

Pred njim in njegovimi možmi bodo vsekakor dolgi trije tedni. V upanju, da bo ostalo le pri tem. Žvižgih in negodovanju.

Članki iz rubrike