Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 20.04.2018 14:12:36

Kam gre ta svet?! Francoskega kolesarja med treningom ustrelili, okoliščine naravnost ŠOKIRAJO!

Francoski profesionalni kolesar je doživel grozljivo srečanje z jeznim voznikom avtomobila.

Clement Delcros je mladi francoski kolesar, ki vozi za domačo ekipo AVC Aix-en-Provence, na zadnjem treningu pa je doživel grozljivo srečanje z jeznim voznikom avtomobila.

Ko je ravno zaključeval s treningom in bil le slab kilometer od doma, se je mimo pripeljalo vozilo iz katerega je očitno razjarjeni voznik proti nič hudega slutečemu kolesarju sprožil strel iz pištole.



Kolesar je slišal močan pok, začutil bolečino v predelu ramena, a bil tako šokiran, da ni dobro vedel, za kaj se sploh gre. Ko je videl, da mu po roki teče kri, je zavil naravnost proti bolnišnici, kjer so ugotovili, da je bil ustreljen. Na srečo ni prišlo do hujše poškodbe, rentgensko slikanje pa je pokazalo, da je naboj končal globoko v tkivu, na srečo pa je zgrešil kosti in organe. Zdravniki so se odločili, da naboja za zdaj ne bodo odstranili iz telesa.

"Bil sem čisto pri koncu treninga. Pri hitrosti 50 kilometrov se mi je na čisto običajni cesti približalo vozilo, nato sem slišal pok. Videl sem rano na moji rami, najprej sem pomislil, da je nekdo v šali iz avta v mene vrgel kamen. Sprva mi ni bilo nič jasno, ko pa sem videl, da vse bolj krvavim, sem se ustavil. Ljudje so me spraševali, če rabim pomoč, ampak sem se sam odpeljal do bolnišnice, ker sem bil ravno v njeni bližini," je dejal 18 letni kolesar in nadaljeval: "Sem v redu. Lahko dvignem roko, sem pa žalosten in šokiran. Tega ne razumem. Z nikomur nisem na bojni. Zakaj bi me sploh kdo ustrelil?"

Članki iz rubrike