nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ba
ba
0 20.12.2022 10:22:25

Eden od najboljših igralcev Celja blestel v prekmurski prestolnici

Futsal turnir v Murski Soboti.

Po več kot 10 letih se je znova zgodilo. Po zaslugi KMN Bangladeš se je futsal vrnil v prekmursko prestolnico, dvorana OŠ III v Murski Soboti je bila prizorišče turnirja Kia Avto Rajh Open z nagradnim skladom 3333 evrov, ki je imel tudi dobrodelni pridih. Sodelovalo je 16 ekip iz vse Slovenije, v zanimivem celodnevnem dogajanju so favoriti upravičili pričakovanja. Slavila je ekipa Vitomarci Car-Mont, ki je zmagala na vseh šestih preizkušnjah. V četrtfinalu je z 2:1 ugnala Gradbeništvo Šarić iz Ljubljane, v polfinalu je bila s 6:0 boljša Slifasa iz Moravskih Toplic, v finalu je s 4:0 padel še Avto Sitar ŠD Selan iz Lovrenca na Dravskem polju. Potem ko je bila s 4:1 uspešnejša od zasedbe iz zdraviliškega mesta, je tretje mesto zasedla Črna kuhna iz Maribora oziroma Gornje Radgone.
Zmagovalci so imeli v svojih vrstah tudi najboljšega igralca, blestel je eden od najboljših mož celjskega prvoligaša v jesenskem delu sezone in eden od kapetanov med varovanci Romana Pilipčuka, Denis Popović. Nagrado za najboljšega vratarja si je prislužil Miha Pšajd, najboljši strelec je bil Bojan Klemenčič.
V pričakovanju odločilnih obračunov so gledalci videli tudi revijalno tekmo med veterani Mure in Nafte, z 2:1 so zmagali črno-beli. Oba gola je dosegel Štefan Horvat, pri Lendavčanih je bil uspešen Peter Zadravec.

Članki iz rubrike