pia skofic - ms Odkrito.si

Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju ...

irina ribnikova Svet24.si

15-letni Irini med kopeljo v vodo padel mobilnik, ...

Žalostna ženska Petisvet.si

Bolje zlomljena kost kot zlomljen duh

Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Odkritje v arhivu Stasija: Pa saj to je ...

titanik Svet24.si

Lov na Titanik le krinka – Američani so v ...

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Travis res prevaral Kylie ali je to ...

reka ljubezni Njena.si

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in ...

STA
STA
0 06.10.2018 21:55:49

Čiškala premagal Dobovec, ta vseeno v elitni del lige prvakov

fc-dobovec.eu
Slovenski državni prvak v futsalu Dobovec je turnir glavnega dela lige prvakov v skupini 3 končal s porazom proti ruski Ugri. Ta je bila v Podčetrtku boljša z 2:0 (0:0). Oba kluba pa sta si zagotovila igranje v elitnem delu med najboljšimi 16 ekipami. Žreb skupin bo 12. oktobra.

Dobovčani, ki jih vodi Kujtim Morina, so na domačem turnirju v Podčetrtku uvodoma premagali ruski Sibirjak s 3:0, nato pa še madžarski Berettyoujfalu s 6:2.

Danes pa sta se neporaženi ekipi pomerili za prvo mesto v skupini. Uspešnejši so bili Rusi, za katere je v 31. in 38. minuti zadel Ivan Čiškala, ki so ga slovenski ljubitelji futsala lahko spremljali tudi na februarskem evropskem prvenstvu v Stožicah.

Kljub porazu je Dobovec izpolnil cilj z uvrstitvijo v elitni del lige prvakov, kjer je že igral v sezoni 2015/16, ko je izgubil proti španskemu Interju in beloruski Lidi, premagal pa francoski Kremlin-Bicetre United.

Prvo mesto v skupini je z devetimi točkami pripadlo Ugri, drugo s šestimi točkami Dobovcu, tretje je s tremi osvojil Sibirjak, Madžari pa so končali brez točke in na zadnjem mestu. Sibirjak, ki si je kot tretji tudi zagotovil elitni del, je sicer na prvi današnji tekmi premagal Berettyoujfalu s 3:1.

Značke: futsal, liga prvakov

Članki iz rubrike