Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 06.10.2018 21:55:49

Čiškala premagal Dobovec, ta vseeno v elitni del lige prvakov

fc-dobovec.eu
Slovenski državni prvak v futsalu Dobovec je turnir glavnega dela lige prvakov v skupini 3 končal s porazom proti ruski Ugri. Ta je bila v Podčetrtku boljša z 2:0 (0:0). Oba kluba pa sta si zagotovila igranje v elitnem delu med najboljšimi 16 ekipami. Žreb skupin bo 12. oktobra.

Dobovčani, ki jih vodi Kujtim Morina, so na domačem turnirju v Podčetrtku uvodoma premagali ruski Sibirjak s 3:0, nato pa še madžarski Berettyoujfalu s 6:2.

Danes pa sta se neporaženi ekipi pomerili za prvo mesto v skupini. Uspešnejši so bili Rusi, za katere je v 31. in 38. minuti zadel Ivan Čiškala, ki so ga slovenski ljubitelji futsala lahko spremljali tudi na februarskem evropskem prvenstvu v Stožicah.



Kljub porazu je Dobovec izpolnil cilj z uvrstitvijo v elitni del lige prvakov, kjer je že igral v sezoni 2015/16, ko je izgubil proti španskemu Interju in beloruski Lidi, premagal pa francoski Kremlin-Bicetre United.

Prvo mesto v skupini je z devetimi točkami pripadlo Ugri, drugo s šestimi točkami Dobovcu, tretje je s tremi osvojil Sibirjak, Madžari pa so končali brez točke in na zadnjem mestu. Sibirjak, ki si je kot tretji tudi zagotovil elitni del, je sicer na prvi današnji tekmi premagal Berettyoujfalu s 3:1.

Značke: futsal, liga prvakov

Članki iz rubrike