Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
15 31.01.2018 08:36:20

Imamo BREZPLAČNE VSTOPNICE za današnjo tekmo velikega RICARDINHA. Kako do njih? NIČ LAŽJEGA!

www.alesfevzer.com
Potegujte se za brezplačne vstopnice za ogled sredinih tekem evropskega prvenstva v futsalu. Ne zamudite sanjskega sporeda, saj bodo igrale reprezentance Portugalske, Romunije, Španije in Francije!

Ekipa v sodelovanju z organizatorji evropskega prvenstva v futsalu srečnežem podarja PETKRAT PO DVE brezplačni vstopnici za ogled današnjih tekem Portugalska - Romunija (ob 18. uri) in Španija - Francija (20.45). Če ste ostali brez dragocenega kosa papirja, si ga lahko zagotovite prek naše spletne strani oziroma facebooka in si v živo ogledate največje mojstre tega športa. Med drugim bosta drugi tekmovalni dan občinstvo navduševala portugalski super zvezdnik Ricardinho, v večernih urah pa bodo na svoj račun prišli tudi navijači španske reprezentance in s tem najboljšega igralca zadnjega evropskega prvenstva Miguela Sayaga z umetniškim imenom Miguelin.

Vse kar morate storiti, je, da v spodnjem facebook komentarju do 14. URE na kar se da simpatičen način označite tistega, s katerim bi si najraje v živo ogledali sredina spektakla v Stožicah. Med najbolj zabavnimi, simpatičnimi in domiselnimi bomo izbrali pet srečnežev, ki bodo prejeli vsak dve popolnoma brezplačni vstopnici.

Značke: futsal, ricardinho

Članki iz rubrike