Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

fu
fu
0 10.12.2017 15:21:42

Trenutek, ko je vsem v dvorani ZALEDENELA KRI! Sloviti Ricardinho je na derbiju padel in z glavo grozovito treščil ob tla! (video)

V Španiji je bil ta konec tedna na sporedu veliki derbi med Barcelono in Interjem, v središču pozornosti pa je bil še enkrat več Ricardinho.

Portugalski strateg je ta teden dva dneva čaral na slovenskih tleh v dresu svoje reprezentance, pri tem uspel dvakrat premagati domačo reprezentanco tako v Litiji kot v Ljubljani, ter hkrati navdušiti slovensko občinstvo, ta konec tedna pa je spet navduševal na klubski ravni. 

Na sporedu je bil namreč največji španski derbi in lahko rečemo tudi eden največjih v Evropi, nasproti sta si stali ekipi Barcelone in Interja, vodilni ekipi prvenstva. Dvoma o zmagovalcu tega derbija praktično ni bilo, Inter, ki je igral pred domačimi igralci, je namreč trdno nadzoroval potek tekme in slavil s 4:1. Čeprav se med strelce ni vpisal, pa je bil še enkrat več v središču dogajanja Ricardinho. Najprej zaradi neverjetnega nadzora nad žogo in poteze, ki navdušuje vsaj toliko, kot njegovi zadetki, navijačem v dvorani pa je kasneje zastal dih, ko je v eni od akcij Portugalec grdo padel in z glavo zelo grdo treščil v tla. Toda Portugalec jo je pri tem na srečo odnesel brez posledic, pa čeprav je bilo vse skupaj videti zelo grozljivo.

Videoposnetek njegovega neverjetnega nadzora nad žogo in zelo bolečega udarca v glavo si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike