zrče, zabava, novalja Svet24.si

Okuženi v Zrčah: Hrvati očitajo Avstrijcem ...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Goran Dragić 2 Odkrito.si

Goran Dragić odprl pametno košarkarsko igrišče...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

ue
ue
1 08.01.2020 13:33:13

PLJUVANJE, ŽALJENJE, RASIZEM... SRAMOTNA izmenjava besed HRVATICE in... To je res preveč (video)

Profimedia
Razumemo, da so boksarji malce posebni ljudje, polni adrenalina in, da gre njihov besednjak večkrat preko meje dobrega okusa. Toda...

V noči na soboto se bosta za naslov svetovne prvakinje v supervelter kategoriji pomerili 24-letna Američanka Claressa Shields in šest let starejša Hrvatica Ivana Habazin.
Ta borba bi morala biti že pred tremi meseci, a je bil dvoboj prestavljen zaradi hudega incidenta na tehtanju, ko sta se stepla Claressin brat in trener Habazinove James Ali Bashir.

"Videti si, kot da hočeš nekaj narediti. Daj! Izzivam te. Kaj nam govori tvoj pas? Aja, nimaš ga... Nekam tiha si!" je s provokacijami začela Shieldsova, Ivana pa ji ni ostala dolžna in ji dejala, da ni pametna. Kot kaže je Američanka to razumela kot rasistično opazko, zato se je precej razburila: "Zakaj nisem pametna? ker sem črna? Ima srednko šolo. Toda nisem še videla bolj neumne osebe v mojem življenju kot si ti." Potem pa se je Claressa obrnila proti novinarjem in nadaljevala. "Okofutala bi jo, pa bi verjetno pobegnila na letalo. Bojim se dvoboja z njo. Bojim se za svoje življenje. Razbila ji bom čeljust." Američanka v profesionalnem boksu še ni izgubila dvoboja in je velika favoritinja v obračunu s Hrvatico. 

Značke: boks, žalitve

Članki iz rubrike