polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Tjaša Koren, Tilen Stropnik Njena.si

Par, ki se je zaljubil na MasterChefu, še vedno ...

bu
bu
2 29.12.2019 08:43:57

Borca MMA so BRUTALNO PRETEPLI na ulici! "Takoj naj zamenja šport" (VIDEO)

Da nima v oktagonu več kaj iskati, je Dmitriju Kuznjecovu zabrusil vodja promocije organizacije 'Fight Nights Global' Kamil Gadzhiev.

Ruskega borca, ki je v karieri v mešanih borilnih veščinah devetkrat zmagal in šestkrat izgubil, so namreč sredi dneva na ulici v severovzhodnem moskovskem naselju Bibirevo brutalno pretepli trije mimoidoči huligani. Medtem ko je stal z dekletom pri avtomobilu, pravzaprav ji je pomagal prenašati platna za slikanje, so mimo prišli trije predrzneži. Kuznjecov jih ni provociral, a je vseeno prišlo do kratkega stika. Besedno izzivanje je hitro prešlo v fizični obračun. Kuznjecov je prvega še uspel udariti, potem pa se je znašel na tleh in prejemal udarce iz vseh strani.

"Eden od njih me je najprej porinil s hrbta, želel je začeti pretep. Morda sem se odzval preveč agresivno," je po dogodku, ki ga ni želel obašati na velik zvon, dejal Kuznjecov. Lokalnim medijem je pozneje, ko se je v javnosti pojavil videoposnetek, potrdil, da ni bil poškodovan. Je pa bilo poškodovano njegovo dekle, ki je želelo preprečiti pretep.

V organizaciji 'Fight Nights Global', pod okriljem katere se je Kuznjecov boril, niso bili zadovoljni z dejstvom, da so njihovega borca pretepli na ulici. "Če ga trije mimoidoči kar tako napadejo in razbijejo, potem nima kaj početi v naši organizaciji. Takoj naj zamenja šport," je dejal Gadzhiev, vodja promocije.

Značke: mma, moskva

Članki iz rubrike