potres, melbourne Svet24.si

FOTO: Avstralijo prizadel najmočnejši potres v ...

cepljenje, koronavirus, covid Svet24.si

Torkove številke kažejo na izboljšanje ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Se bo v šovu rodila še ena romanca?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

bu
bu
2 29.12.2019 08:43:57

Borca MMA so BRUTALNO PRETEPLI na ulici! "Takoj naj zamenja šport" (VIDEO)

Da nima v oktagonu več kaj iskati, je Dmitriju Kuznjecovu zabrusil vodja promocije organizacije 'Fight Nights Global' Kamil Gadzhiev.

Ruskega borca, ki je v karieri v mešanih borilnih veščinah devetkrat zmagal in šestkrat izgubil, so namreč sredi dneva na ulici v severovzhodnem moskovskem naselju Bibirevo brutalno pretepli trije mimoidoči huligani. Medtem ko je stal z dekletom pri avtomobilu, pravzaprav ji je pomagal prenašati platna za slikanje, so mimo prišli trije predrzneži. Kuznjecov jih ni provociral, a je vseeno prišlo do kratkega stika. Besedno izzivanje je hitro prešlo v fizični obračun. Kuznjecov je prvega še uspel udariti, potem pa se je znašel na tleh in prejemal udarce iz vseh strani.

"Eden od njih me je najprej porinil s hrbta, želel je začeti pretep. Morda sem se odzval preveč agresivno," je po dogodku, ki ga ni želel obašati na velik zvon, dejal Kuznjecov. Lokalnim medijem je pozneje, ko se je v javnosti pojavil videoposnetek, potrdil, da ni bil poškodovan. Je pa bilo poškodovano njegovo dekle, ki je želelo preprečiti pretep.

V organizaciji 'Fight Nights Global', pod okriljem katere se je Kuznjecov boril, niso bili zadovoljni z dejstvom, da so njihovega borca pretepli na ulici. "Če ga trije mimoidoči kar tako napadejo in razbijejo, potem nima kaj početi v naši organizaciji. Takoj naj zamenja šport," je dejal Gadzhiev, vodja promocije.

Značke: mma, moskva

Članki iz rubrike