Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bu
bu
2 29.12.2019 08:43:57

Borca MMA so BRUTALNO PRETEPLI na ulici! "Takoj naj zamenja šport" (VIDEO)

Da nima v oktagonu več kaj iskati, je Dmitriju Kuznjecovu zabrusil vodja promocije organizacije 'Fight Nights Global' Kamil Gadzhiev.

Ruskega borca, ki je v karieri v mešanih borilnih veščinah devetkrat zmagal in šestkrat izgubil, so namreč sredi dneva na ulici v severovzhodnem moskovskem naselju Bibirevo brutalno pretepli trije mimoidoči huligani. Medtem ko je stal z dekletom pri avtomobilu, pravzaprav ji je pomagal prenašati platna za slikanje, so mimo prišli trije predrzneži. Kuznjecov jih ni provociral, a je vseeno prišlo do kratkega stika. Besedno izzivanje je hitro prešlo v fizični obračun. Kuznjecov je prvega še uspel udariti, potem pa se je znašel na tleh in prejemal udarce iz vseh strani.


"Eden od njih me je najprej porinil s hrbta, želel je začeti pretep. Morda sem se odzval preveč agresivno," je po dogodku, ki ga ni želel obašati na velik zvon, dejal Kuznjecov. Lokalnim medijem je pozneje, ko se je v javnosti pojavil videoposnetek, potrdil, da ni bil poškodovan. Je pa bilo poškodovano njegovo dekle, ki je želelo preprečiti pretep.

V organizaciji 'Fight Nights Global', pod okriljem katere se je Kuznjecov boril, niso bili zadovoljni z dejstvom, da so njihovega borca pretepli na ulici. "Če ga trije mimoidoči kar tako napadejo in razbijejo, potem nima kaj početi v naši organizaciji. Takoj naj zamenja šport," je dejal Gadzhiev, vodja promocije.

Značke: mma, moskva

Članki iz rubrike