malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

veliki pok Petisvet.si

Srhljiva napoved: čas se bo ustavil in zavrtel ...

Akademski kolegij, Baragovo semenišče Svet24.si

Ko študente vržejo iz študentskega doma, se v ...

anastasija ražnatović Svet24.si

Cecina hči nikoli bolj razgaljena: Kaj bo na to ...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

ue
ue
0 07.01.2019 20:51:45

NAJBOLJ NAGNUSNO V ZGODOVINI! Ameriška rokoborka si je vzela tampon iz... in ga zatlačila tekmici v... POZOR! 18+ SAMO ZA TISTE Z RES DOBRIM ŽELODCEM (foto)

V ameriških ringih smo navajeni marsičesa, toda to, kar si je privoščila Priscilla Kelly, pa presega vse meje dobrega okusa. Res odsvetujemo gledanje fotografij brez vrečke za bruhanje.

Na tekmovanju WWE Mae Young Classic se je zgodil neverjeten in zelo bizaren dogodek. Priscilla Kelly se je v ringu borila z nasprotnico in jo nokavtirala, potem pa je naredila nekaj najbolj nagnusnega kar je mogoče videti. Vzela je tampon iz vagine in ga zatlačila grogirani tekmici v grlo. Fotografije so obšle svet in večina ljudi se je odzvala, da kaj bolj nagnusnega še niso videli v življenju.

kelly1

kelly1

kelly3

kelly5

kelly4


Toda Kelly je celo našla opravičilo za svoje dejanje. Dejala je, da so bili ljudje šokirani samo zato, ker je bila "vpletena" vagina in ne penis, kajti penis pa da je zabaven. "Penis je zabaven. Vagina pa je nagnusna in grda. Enakost?" je Kelly, ki je znana tudi po vzdevkih "Ciganska princesa" ali "Ciganska kraljica", zapisala na družbenem omrežju.
Po vsesplošnem zgražanju pa je nekaj pozneje zapisala še: "Živjo, fantje! Ali veste, da je vse skupaj lažno. To je šov za 21+ s pijačo. Ne smete jemati cel čas jemati tako resno!" Naj ji verjamemo?

Članki iz rubrike