Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 07.01.2019 20:51:45

NAJBOLJ NAGNUSNO V ZGODOVINI! Ameriška rokoborka si je vzela tampon iz... in ga zatlačila tekmici v... POZOR! 18+ SAMO ZA TISTE Z RES DOBRIM ŽELODCEM (foto)

V ameriških ringih smo navajeni marsičesa, toda to, kar si je privoščila Priscilla Kelly, pa presega vse meje dobrega okusa. Res odsvetujemo gledanje fotografij brez vrečke za bruhanje.

Na tekmovanju WWE Mae Young Classic se je zgodil neverjeten in zelo bizaren dogodek. Priscilla Kelly se je v ringu borila z nasprotnico in jo nokavtirala, potem pa je naredila nekaj najbolj nagnusnega kar je mogoče videti. Vzela je tampon iz vagine in ga zatlačila grogirani tekmici v grlo. Fotografije so obšle svet in večina ljudi se je odzvala, da kaj bolj nagnusnega še niso videli v življenju.

kelly1

kelly1

kelly3

kelly5

kelly4


Toda Kelly je celo našla opravičilo za svoje dejanje. Dejala je, da so bili ljudje šokirani samo zato, ker je bila "vpletena" vagina in ne penis, kajti penis pa da je zabaven. "Penis je zabaven. Vagina pa je nagnusna in grda. Enakost?" je Kelly, ki je znana tudi po vzdevkih "Ciganska princesa" ali "Ciganska kraljica", zapisala na družbenem omrežju.
Po vsesplošnem zgražanju pa je nekaj pozneje zapisala še: "Živjo, fantje! Ali veste, da je vse skupaj lažno. To je šov za 21+ s pijačo. Ne smete jemati cel čas jemati tako resno!" Naj ji verjamemo?

Članki iz rubrike