Luka Šulić in Tamara Zagoranski 3 Odkrito.si

Obžaluje! Tega si ob rojstvu hčerke Luka Šulić...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. junija

poslanstvo Petisvet.si

Ozavestimo, zakaj smo bili poslani na Zemljo

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

LPD_lezeca Svet24.si

To so novi kralji in kraljice šova Ljubezen po ...

aljaz1 Njena.si

Zvezdnik Usodnega vina odigral zadnjo predstavo

Mirjam Poterbin 2 Njena.si

Američani spet obsedeni z Dončićevo mamo

bu
bu
0 11.04.2018 11:35:38

GROZLJIVO posiljena v najstniških letih: Priljubljena športnica ima za seboj pretresljivo preteklost!

Priljubljena ameriška športna zvezdnica je predstavila avtobiografijo, v kateri razkriva šokantne podrobnosti.

Paige VanZant je ena najbolj priljubljenih športnic v Združenih državah Amerike in ena najbolj znanih bork. Slavna je postala, ko je zabeležila nekaj odmevnih uspehov v mešanih borilnih veščinah, njena priljubljenost pa je strmo narasla, ko se je udeležila priljubljenega šova onkraj luže Zvezde plešejo.

Mojstrica mešanih borilnih veščin je zdaj predstavila svojo avtobiografijo, v kateri razkriva tudi nekatere pretresljive podrobnosti iz svojih najstniških let. Nekoč jo je skupina moških iz njene srednje šole napila z alkoholom, nato so jo posilili. "Podajali so si me. Nič nisem mogla, skušala sem se upirati, a neuspešno. Bila sem pri zavesti, vsega sem se zavedala, ampak moje telo je bilo mrtvo. Vedela sem, kaj se dogaja, ampak tega nisem mogla ustaviti," je s svojo pretresljivo izpovedjo šokirala Paige.

Borka ni pojasnila, kaj se je zgodilo s to skupino fantov, kot je pojasnila, pa je bilo v naslednjih dneh vse skupaj še toliko huje. V šoli se je namreč razvedelo, kaj se je zgodilo, namesto, da bi ji sošolci priskočili na pomoč, pa so jo zmerjali in žalili ter jo označili za pocestnico.

Njena želja je, da bi s šokantnimi podrobnostmi v knjigi pomagala ostalim dekletom, ki so v stiski, in javnosti poslala sporočilo, da se o takšnih zadevah mora govoriti in jih na vsak način skušati preprečiti.

Značke: zant, ufc

Članki iz rubrike