možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

bu
bu
0 11.04.2018 11:35:38

GROZLJIVO posiljena v najstniških letih: Priljubljena športnica ima za seboj pretresljivo preteklost!

Priljubljena ameriška športna zvezdnica je predstavila avtobiografijo, v kateri razkriva šokantne podrobnosti.

Paige VanZant je ena najbolj priljubljenih športnic v Združenih državah Amerike in ena najbolj znanih bork. Slavna je postala, ko je zabeležila nekaj odmevnih uspehov v mešanih borilnih veščinah, njena priljubljenost pa je strmo narasla, ko se je udeležila priljubljenega šova onkraj luže Zvezde plešejo.

Mojstrica mešanih borilnih veščin je zdaj predstavila svojo avtobiografijo, v kateri razkriva tudi nekatere pretresljive podrobnosti iz svojih najstniških let. Nekoč jo je skupina moških iz njene srednje šole napila z alkoholom, nato so jo posilili. "Podajali so si me. Nič nisem mogla, skušala sem se upirati, a neuspešno. Bila sem pri zavesti, vsega sem se zavedala, ampak moje telo je bilo mrtvo. Vedela sem, kaj se dogaja, ampak tega nisem mogla ustaviti," je s svojo pretresljivo izpovedjo šokirala Paige.

Borka ni pojasnila, kaj se je zgodilo s to skupino fantov, kot je pojasnila, pa je bilo v naslednjih dneh vse skupaj še toliko huje. V šoli se je namreč razvedelo, kaj se je zgodilo, namesto, da bi ji sošolci priskočili na pomoč, pa so jo zmerjali in žalili ter jo označili za pocestnico.

Njena želja je, da bi s šokantnimi podrobnostmi v knjigi pomagala ostalim dekletom, ki so v stiski, in javnosti poslala sporočilo, da se o takšnih zadevah mora govoriti in jih na vsak način skušati preprečiti.

Značke: zant, ufc

Članki iz rubrike