prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec Svet24.si

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

severina kojić Svet24.si

Severina iskreno o svojih lepotnih popravkih

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

bu
bu
0 11.04.2018 11:35:38

GROZLJIVO posiljena v najstniških letih: Priljubljena športnica ima za seboj pretresljivo preteklost!

Priljubljena ameriška športna zvezdnica je predstavila avtobiografijo, v kateri razkriva šokantne podrobnosti.

Paige VanZant je ena najbolj priljubljenih športnic v Združenih državah Amerike in ena najbolj znanih bork. Slavna je postala, ko je zabeležila nekaj odmevnih uspehov v mešanih borilnih veščinah, njena priljubljenost pa je strmo narasla, ko se je udeležila priljubljenega šova onkraj luže Zvezde plešejo.

Mojstrica mešanih borilnih veščin je zdaj predstavila svojo avtobiografijo, v kateri razkriva tudi nekatere pretresljive podrobnosti iz svojih najstniških let. Nekoč jo je skupina moških iz njene srednje šole napila z alkoholom, nato so jo posilili. "Podajali so si me. Nič nisem mogla, skušala sem se upirati, a neuspešno. Bila sem pri zavesti, vsega sem se zavedala, ampak moje telo je bilo mrtvo. Vedela sem, kaj se dogaja, ampak tega nisem mogla ustaviti," je s svojo pretresljivo izpovedjo šokirala Paige.

Borka ni pojasnila, kaj se je zgodilo s to skupino fantov, kot je pojasnila, pa je bilo v naslednjih dneh vse skupaj še toliko huje. V šoli se je namreč razvedelo, kaj se je zgodilo, namesto, da bi ji sošolci priskočili na pomoč, pa so jo zmerjali in žalili ter jo označili za pocestnico.

Njena želja je, da bi s šokantnimi podrobnostmi v knjigi pomagala ostalim dekletom, ki so v stiski, in javnosti poslala sporočilo, da se o takšnih zadevah mora govoriti in jih na vsak način skušati preprečiti.

Značke: zant, ufc

Članki iz rubrike