Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bu
bu
0 02.11.2017 10:02:29

ŽELIM ŠE VEČ DENARJA ali poziv Conorja McGregorja na revanšo: "Mali seronja, pridi ... "

Komaj dva meseca sta minila od spektakularnega dvoboja med že upokojenim boksarskim šampionom Floydom Mayweaterjem in prvakom v mešanih borilnih veščinah Conorjem McGregorjem, že se šušlja o povratnem obračunu.

Konec avgusta je v Las Vegasu Mayweather zmagal po tehničnem knockoutu po desetih rundah, borca pa sta se borila po boksarskih pravilih. Zdaj se je oglasil takratni poraženec Conor: "Živcira me, ker je mali seronja v pokoju. Pridi, tokrat se bova borila po MMA pravilih," je pozval svojega tekmeca.

Razvpiti Irec, ki je s tistim dvobojem, za katerega je član boksarske hiše slavnih Jim Lampley nedavno zatrdil, da je bil prirejen in da je bila to največja prevara v zgodovini borilnih športov, v žep pospravil milijone, zdaj pa bi rad revanšo. Mayweather naj bi mu jo celo obljubil. 

Mayweather in McGregor in njuna PREVARA STOLETJA?

"Če bi se še enkrat borila, pa tudi če vnovič po boksarskih pravilih, bi ga premagal. Iz tiste borbe sem se veliko naučil. Ne izzivam ga, ampak ga čakam. Bomo videli, kako hitro si bo spet zaželel veliko denarja. Morda me bo takrat poklical. Že pred tistim dvobojem je govoril o revanši po MMA pravilih," pravi McGregor.

Navsezadnje bi bilo pošteno, če bi se fanta še enkrat srečala in se spoprijela po drugačnih pravilih. Mayweather ima boksarsko razmerje med zmagami in porazi 50:0, če bi izgubil po MMA pravilih si ga torej ne bi pokvaril.

"Rekel mi je, da bo najina naslednja borba po MMA pravilih. Torej, dajva že... Jaz sem si zaslužil spoštovanje v boksarskem svetu, zdaj pa ti pridi k meni in si zasluži naše spoštovanje," mu sporoča Irec.

Bržčas je vse skupaj zelo dobro zrežirano, McGregor očitno dviguje prah, zdaj bo nekaj časa trajal cirkus z medijskimi provokacijami, ko pa bo prišel pravi čas, bodo nemara res napovedali novi več sto milijonski dvoboj. Novi dvoboj stoletja. Ljudje pa bodo spet razgrabili vstopnice...

Članki iz rubrike