podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 30.03.2017 17:39:44

V Laškem drugi v seriji dogodkov Dejan Zavec Boxing Gala

Po uspešno izpeljanem premiernem dogodku Dejan Zavec Boxing Gala 11. marca v Ljubljani bo v petek, 21. aprila, v hotelu Thermana Laško na sporedu že drugi v seriji omenjenih dogodkov. Nasprotniki slovenskih boksarjev bodo tokrat Srbi. Gost dogodka v Laškem bo tudi Tadija Kačar, dobitnik kolajn na olimpijskih igrah in svetovnem prvenstvu.

Tokratno prizorišče gala boksarskega večera bo Hotel Thermana Laško, dogodek pa si bo v živo lahko ogledalo le nekaj več kot 300 gledalcev. Na prestižnem boksarskem večeru se bodo Slovenci tokrat pomerili z ekipo iz Srbije. Kot v Ljubljani, bo tudi v Laškem na sporedu šest borb, najboljši boksar večera pa bo ponovno dvignil častni pas dogodka.

Na prvem dogodku v Ljubljani, ko so bili nasprotniki Zavčeve ekipe Italijani, so Slovenci zmagali s 4:2, šampionski pas pa je prejel ptujski boksar Denis Lazar.



Kot predstavnik srbske ekipe bo na dogodku sodeloval tudi eden najtrofejnejših boksarjev iz območja Balkana, Tadija Kačar. Legendarni srbski boksar ima v svoji vitrini zavidljivo kolekcijo medalj z olimpijskih iger, svetovnega prvenstva, evropskega prvenstva in mediteranskih iger.

Prvi dogodek v Ljubljani, ki so ga Slovenci dobili z rezultatom 4:2, je skoraj napolnil prestižno dvorano Hotela Union, tudi v Laškem pa se obeta lep ambient, ki si ga je zagotovo vredno ogledati v živo. Posebnost Dejan Zavec Boxing Gala dogodka v Laškem je ta, da bo dogodek prvič mogoče spremljati tudi prek prenosa v živo na kanalu Voyo.

Značke: boks, sta

Članki iz rubrike