duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

au
au
1 10.03.2020 10:12:36

VELIK ŠOK: Ena najboljših slovenskih športnic POZITIVNA, zdaj je suspendirana ...

Mednarodna testna komisija (ITA), ki jo je ustanovil Mednarodni olimpijski komite, je 14. januarja 2020 obvestila vodstvo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez o ponovni analizi že odvzetih vzorcev športnikov, ki so nastopili na letnih olimpijskih igrah v Londonu leta 2012.

Omenjena analiza je pokazala na prisotnost Clostebol Metabolita, ki je na prepovedani listi Svetovne protidopinške agencije in sodi med exogenične anabolične androgene steroide pri slovenski športnici, udeleženki olimpijskih iger v Londonu, metalki kopja Martini Ratej.

Vodstvo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez je športnico v skladu s protidopinškimi Pravili Mednarodnega olimpijskega komiteja takoj pisno seznanilo z ugotovitvami iz Lozane. Prav tako z njenimi pravicami v zvezi z omenjenim primerom. Športnica je zahtevala odprtje in analizo B vzorca in svojo odločitev sporočila Mednarodni testni komisiji 6. marca 2020.

Martina Ratej je v skladu s Pravili Mednarodne atletske zveze začasno suspendirana. Če se ji bo v nadaljevanju postopka dokazala zloraba poživil, jo čaka kazen Mednarodne atletske zveze.

Značke: ratej, atletika

Članki iz rubrike