Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

au
au
0 24.08.2014 21:08:47

V Birminghamu dve četrti mesti

Grega Wernig
Martina Ratej je na diamantni ligi v Birminghamu v metu kopja zasedla četrto mesto (60,72 m) in ostala druga v točkovanju discipline. Tina Šutej je bila v skoku s palico prav tako četrta (4,32 m).
V metu kopja je presenetljivo slavila Kanadčanka Elizabeth Gleadle (64,49 m), v skoku s palico pa je bila najboljša Grkinja Katerina Stefanidi (4,57 m). "Težko mi je bilo po EP v Zürichu. Težko sem se sestavila, tako da sem s tekmo vseeno zadovoljna, prav tako s četrtim mestom. Daljava je povprečna. Zdaj se bom do zadnje tekme poskušala sestaviti, mislim, da mi bo v dobrem tednu to uspelo, in grem na zadnjo tekmo zmagat. Želim pokazati, da sodim v ožji vrh. Moj cilj je zmaga in met, dolg 65 metrov," je povedala Ratejeva, ki jo zadnja tekma sezone čaka 5. septembra v Bruslju.

"Zelo sem zadovoljna z uvrstitvijo na svoji prvi tekmi v diamantni ligi. Rezultat ni nič posebnega, vendar je bila začetna višina zelo visoka. Moja sezona ni ravno najboljša, zato sem zadovoljna, ker nisem ostala brez izida. To je doletelo tri tekmovalke, tudi ostale pa so imele težave, saj je bilo za drugo mesto dovolj že 4,47 metra. Le Stefanidijevi je uspel lep skok na 4,57 metra," je dejala Šutejeva.

Članki iz rubrike