Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2024 11:02:25
Deli članek:

Uh, to razkritje trese svet! Schumacher se ne skriva več, o tem sporočilu govorijo vsi! (foto)

Profimedia
Brata Schumacher davnega leta 2001.

Odmevno razkritje iz družine Schumacher.

Družina Schumacher je že vse od hude smučarske nesreče Michaela v središču pozornosti. Ker javnost o zdravstvenem stanju nekdanjega dirkača formule ena nima pravih oziroma zanesljivih informacij, se v javnosti pogosto pojavljajo ugibanja, ki pa povzročajo več vprašanj kot pa odgovorov.

Redki so tisti, ki imajo dostop do nekdanjega nemškega športnega asa, malce presenetljivo pa ima z njim zelo malo stikov njegov brat Ralf. Michaelov mlajši brat, ki je bil prav tako v formuli ena, je pred kratkim priznal, da niti sam ne ve, kaj se dogaja z bratom, ga pa vsekakor pogreša.

Čeprav nikoli ni dosegel slave starejšega brata, pa je z zadnjim razkritjem poskrbel, da o njemu govorijo vsi svetovni mediji. Ralf je namreč stopil iz omare in po več letih skrivanja razkril, da je gej. Svojim oboževalcem se je oglasil z fotografijo, na kateri je v družbi partnerja, in zapisal: "Najlepša stvar na svetu je, ko imaš ob sebi pravega partnerja in s katerim si lahko deliš vse."

Sledili so številni odzivi, med drugim pa se je oglasil tudi Ralfov sin David, ki je njegovo njegovo zvezo s francoskim poslovnežem Etiennom javno podprl.