Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

mu
mu
0 05.11.2020 08:59:45

Kako je z BELGIJCEM? Po grozljivi nesreči so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, od tam pa ...

V drugi vožnji dirke v Pietramurati je imel Tim Gajser na motorju številko 1, ki je rezervirana samo za aktualnega svetovnega prvaka. A na startu se v prvem ovinku ni uspel izogniti hudi gneči, v kateri se mu je v zadnje kolo motorja z nogama nesrečno zapletel Belgijec Jeremy Van Horebeek.

Dirka je bila prekinjena in Belgijca, ki je potreboval kar nekaj časa, da se je izvlekel iz nerodne in zagotovo tudi boleče situacije, so na nosilih odnesli s proge. Videti je bilo kar grdo in tudi Tim je bil ob dogodku videti v šoku, toda kot vse kaže, se je za Belgijca vse dobro končalo. Kot so sporočili, se je lahko brez pomoči vrnil do svojega avtodoma.

Vse skupaj bi se za Van Horebeeka lahko razpletlo tudi slabše ob dejstvu, da s soprogo Glenny prav v teh dneh pričakujeta dvojčka. Prav zaradi tega je na družbenem omrežju že dan pred dirko objavil, da bo ta njegova zadnja v sezoni in da bo zaradi srečnega dogodka nedeljsko dirko izpustil. "Rad imam motokros, ampak rojstvo sinov je dan, ki ga ne smem zamuditi," je zapisal Belgijec, ki zdaj lahko le upa, da poškodbe pri nevsakdanji nezgodi s Timom niso bile prehude in bo resnično lahko prisoten ob rojstvu svojih sinov.

Značke: horebeek, motokros, gajser

Članki iz rubrike