Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

mu
mu
0 01.07.2020 11:05:41

V SRCE! Schumacherjev SIN z ganljivim pismom in s čustvenim priznanjem: To je res neverjetno, kajne?! Na očeta nisem gledal ...

vszi
Mick Schumacher je v ganljivem pismu spregovoril o svojem očetu.

Kakšno je pravzaprav res stanje Michaela Schumacherja, ki se je pred šestimi leti in pol hudo poškodoval med smučanjem, vedo le najožji družinski člani in prijatelji, v javnost pa kdaj pa kdaj pricurljajo kakšne novice, izjave ... Po njegovih stopinjah stopa sin Mick, ki nastopa v formuli 2 in ki je na spletni strani svojega sponzorja objavil zelo zanimivo pismo, v katerem je spregovoril tudi o očetu.


"Če ne padete, se ne boste učili. Če se ne učite, nikoli ne boste zmagali, vsaj ne v nečem, kar je res pomembno. Hitro sem dojel, da želim biti voznik formule ena, prvak. Prvič sem sedel v karting, ko sem bil star 3 leta, na tekmovanja sem začel hoditi z osmimi leti, do enajstega leta sem vedel, da se želim s tem ukvarjati profesionalno. Uporabljal sem različna imena, da me ne bi opazili, da bi napredoval brez etiketiranja, da sem očetov sin. Toda iskreno: ne čutim pritiska, ker nosim ta priimek in ker delam to, kar je delal oče," je med drugim razkril Mick.

"Ljudje so videli vse slavne trenutke mojega očeta, kar razumem. Osvojil je pet zaporednih naslovov prvaka v formuli 1 leto po mojem rojstvu in to je neverjetno, kajne? Toda na očeta nikoli nisem gledal kot na najboljšega voznika. V prvi vrsti je bil moj oče. Lekcije, ki sem se jih naučil od njega, niso samoumevne. Ena od teh lekcij je, da ostanem mirem, da nisem preveč vzvišen niti preveč ponižen," se je še dotaknil slavnega očeta.

Članki iz rubrike