Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

fu
fu
1 29.12.2019 09:31:42

Danes ŠEST LET od nesreče Schumacherja, žena Corinna pa z izjavo ZATRESLA javnost

Reuters
Na današnji dan pred šestimi leti se je med smučanjem v francoskem Meribelu hudo poškodoval legendarni voznik formule ena Michael Schumacher.

Pred obletnico nesreče, ki je spremenila marsikaj, se je oglasila njegova žena Corinna, njene besede pa so dvignile precej prahu. Od poškodbe glave so podrobnosti glede njegovega zdravljenja skrbno varovana skrivnost, le tu in tam kakšna skromna novica prikaplja v javnost.

Nekaj dni pred lansiranjem facebook strani 'KeepFightingMichael' je Corinna povedala: "Velike stvari se začenjajo z majhnimi koraki. Švelni majhni koščki sestavljajo veliki mozaik. Skupaj smo močnejši in prav na takšen način, s skupnimi močmi, gibanje 'KeepFightingMichael' lajša težave in spodbuja. Skušajte razumeti, da izpolnjujemo Michaelovo željo, da njegovo zdravstveno stanje ostane skrivnost." Njene besede so povzeli praktično vsi pomembnejši svetovni mediji.



Oglasil se je tudi Reiner Ferling predsednik kluba oboževalcev 'KeepFightingMichael': "Vemo, da je Michael v dobrih rokah, da dobiva ljubezen in podporo. Lahko je srečen, ker ima ob sebi tako močno družino. Mi kot fan klub smo polni optimizma, verjamemo, da se bo Michael nekega dne spet pojavil v javnosti. Še naprej mu bomo dajali vso podporo kot doslej."

Eden redkih, ki je lahko obiskal Michaela, je njegov nekdanji šef v Ferrariju Jean Todt. "Vedno sem previden, ko dajem izjave o njemu. Ampak drži, da se je njegovo stanje popravilo. Z Michaelom skupaj v njegovi hiši gledava dirke. Je v najboljših rokah, dobro skrbijo zanj. Njegova družina se zelo bori. Jasno je, da najino prijateljevanje ne more več biti isto kot prej, saj komunikacija ni več ista. A še naprej se bori."

Članki iz rubrike