jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

Komar mrzličar Svet24.si

To je moški, čigar prdci lahko ubijejo komarje

sarec pahor masa bobo Svet24.si

Šarec: Bilateralni pogovori ali "vrnitev na ...

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

alenka kosir Njena.si

Sprememba: Alenka Košir se je po 30 letih ...

tanja in rene večerja Njena.si

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

R.T.
R.T.
0 12.11.2019 12:54:37

Schumacherjeva hči osupnila SVET: Na tekmovanju svojega konja oblekla v ferrarijev bolid! (foto)

Sin Michaela Schumaherja Mick (20) je šel po očetovih stopinjah, hči Gina Maria (22) pa obožuje konjeniški šport. Tokrat se je na poseben način poklonila očetu - sedemkratnemu svetovnemu prvaku v formuli 1, ki si je pred skoraj šestimi leti usodno poškodoval glavo na smučanju v Franciji.

Priljubljenega voznika formule 1 nismo videli vse od nesrečnega 29. decembra 2013, ko se je hudo poškodoval na smučišču v Meribelu. V umetni komi je preživel kar pol leta, najprej je bil v bolnišnici v Grenoblu, nato pa so ga prepeljali na kliniko v Lozano. Od septembra 2014 se zdravi doma, zanj pa poleg otrok skrbi tudi žena Corrina.

Sin Mick se je odločil za dirkalno kariero, Gina Maria pa je tako kot mama Corrina svojo ljubezen našla v plemenitih živalih. Ukvarja se namreč s konjeništvom. Družina ima med drugim v švicarskem mestu Givrins ranč, ki ga je leta 2005 Corrini za deseto obletnico poroke podaril Michael.

Poklon očetu

Na tekmovanju v Veroni je 22-letnica tokrat ganila številne in se na prav poseben način poklonila očetu. Oblečena v ferrarijeve barve, ki jih je za volanom zastopal tudi Schumaher, in z dirkalno čelado na glavi, je ganila številne. Tudi konj je bil odet v pregrinjalo priznane »Scuderie« iz Milana, zaščitni znak katere je ravno konj.

»Oče me je opozoril: »Za bolid ti ni treba tako skrbeti kot za konja. Avtomobil enostavno parkiraš v garažo in nimaš skrbi. Z živalmi je drugače. Za svojega konja moraš skrbeti vsak dan,« je povedala Gina za nemško She's Magazine.

Članki iz rubrike