astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
7 27.09.2019 10:06:44

Veliki Rossi pomaga mlademu Slovencu Krisu: Ko je slišal za njegovo zgodbo, je takoj NAROČIL TOLE!

Akcija, ki je v teh dneh združila Slovenijo, je pritegnila pozornost tudi svetovno znanega športnika.

V teh dneh so Slovenijo združili slovenski odbojkarji, ena glavnih tem slovenske javnosti pa je tudi deček Kris, ki se bori z zahrbtno boleznijo. Zdravilo zanj obstaja, a kaj, ko vrednost odmerka, ki bi ga potreboval v boju s to boleznijo, znaša kar 2,3 milijona evrov. Družina si tega zneska ne more privoščiti, za pomoč pa je javno zaprosila vso Slovenijo in naletela na nepričakovan odziv.

Več tisoč Slovence je stopilo skupaj in finančno pomagalo Krisu, pomagajo pa mu tudi številni znani športniki. Med njimi tudi Luka Dončić, ki je nekaj denarja daroval sam, poleg tega pa bo na dražbo dal tudi svoje superge. Spisek znanih slovenskih športnikov, ki pomagajo Krisu, je precej širok, najbolj zveneče ime pa je zagotovo Valentino Rossi.Italijanski motociklistični zvezdnik že vrsto let velja za enega najbolj priljubljenih oseb v svetu športa, zdaj pa se je še dodatno prikupil slovenski javnosti. Kot poročajo Primorske novice, je v akcijo stopil uradni predstavnik slovenskega fan kluba Valentina Rossija in kontaktiral tesnega Rossijevega sodelavca Flavia Fratesija.

"Fratesi je o tem seznanil Rossija, ki je bil nemudoma pripravljen priskočiti na pomoč. Podaril nam je podpisano kapo, majico, nahrbtnik, šal in še nekaj drugih stvari, ki jih bomo dali na dražbo, izkupiček pa namenili za Krisovo zdravljenje," je za omenjeni časnik dejal Jurček Dolenc.

Značke: rossi, kris

Članki iz rubrike