Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

mu
mu
2 19.04.2018 12:59:27

VAU, to pa je EDINSTVEN prijem! To, kar vodstvo MotoGP pripravlja za Marqueza in Rossija, se še ni zgodilo!

Motociklistična karavana se seli v ZDA, kjer bo na sporedu tretja dirka sezone v Austinu.

Glavna tema pogovorov pa Marc Marquez in Valentino Rossi. Trk slednjih v Argentini na dirkališču v Termas de Rio Hondo je sprožil val odzivov s celega sveta. Nekateri se nagibajo na stran mlajšega Španca, spet drugi na stran dirkaškega doktorja. 

Kakorkoli že, vemo le to, da se Rossi še ni pomiril in da Marquez ne želi ničesar spreminjati v prihodnje. Tako Dorna, ki vodi posle v MotoGp, pripravlja poseben, edinstven prijem, s katerim skuša pomiriti strasti med Špancem in Italijanom. 

marquez
vszi

Nikogar od obeh tako ne bo na tiskovni konferenci, ki je sklicana za danes ob 20. uri po našem času (ob 13. po času v Teksasu). Bosta pa oba imela druženje z mediji pred in po konferenci. Marquez se bo novinarjem predstavil ob 18.30, Rossi pa ob 21.30, kjer bomo izvedeli, kaj se je po dveh tednih od slovitega trka spremenilo v dojemanju obeh dirkačev. 

Ponavadi so pri Dorni vedno razčistili nesoglasja med gorečimi tekmeci, kot so skušali narediti pred tremi sezonami po dirki v Maleziji, toda očitno so odnosi med obema najboljšima voznikoma tega tisočletja tako napeti in načeti, da niti špansko vodstvo tekmovanja ne vidi prave rešitve za razrešitev spora, ali pa je razlog vendarle iskati drugje?

Zdaj pa se pojavlja tudi vprašanje, zakaj so ponudili možnost, da si navijači obeh vse skupaj ogledajo v živo ampak le prek plačila, kot je to v navadi na spletni strani MotoGP. Tudi Dorna bo očitno imela kaj od obeh 'kokoši', ki neseta zlata jajca.

Članki iz rubrike