betka Odkrito.si

Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno ...

kraljica elizabetha Svet24.si

Na stavnicah poleg konj tudi kraljica

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. junija

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

horoskop Petisvet

Astro nasveti: 25.6. do 1.7. 2018

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar v zadregi

mu
mu
0 06.12.2017 15:17:40

Je sploh še med nami, je sploh še UPANJE zanj!? Nekdanji Schumacherjev ŠEF je razkril, kakšno je zdravstveno stanje velikega šampiona

vszi
Mednarodna avtomobilistična zveza je ustanovila tako imenovano hišo slavnih, v katero so sprejeli vse svetovne prvake formule ena.

Tako je med drugim svoje zelo zasluženo mesto tam dobil tudi Michael Schumacher, sedemkratni svetovni prvak v formuli ena, ki se je leta 2013 hudo ponesrečil na smučanju. 

Informacije o tem, v kakšnem stanju je sploh Schumacher, so po vseh teh letih izjemno skope in ne prihajajo v javnost. Nihče, razen njegovih najbližjih, tako torej ne ve, v kakšnem stanju je pravzaprav šampion formule ena. Nekateri so šli celo tako daleč, da so vedno pogostejša ugibanja o tem, ali je sploh še živ. Na ponedeljkovem odprtju hiše slavnih je o njem spregovoril Schumacherjev nekdanji šef pri Ferrariju, Jean Todt, ki so ga prevzela čustva: "Michael je še z nami in se bori. Zelo zelo ga pogrešamo." Nagrado je v njegovem imenu prevzela menedžerka Sabine Kehm, ki je povedala: "Vemo, da bi moral biti tukaj, to bi mu res veliko pomenilo. Poseben in uspešen je bil tudi zato, ker je tako oboževal ta šport."

Članki iz rubrike