pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

mu
mu
0 18.11.2017 15:37:29

NI ZA OBČUTLJIVE! Grozljiva nesreča, pošastni posnetki: sijani motociklist ni imel možnosti in je bil NA MESTU MRTEV (video)

Veliko Britanijo in celoten motociklistični svet je pretresla nesreča na veliki nagradi Macaua.

Slovita dirka, ki velja za eno najtežjih na svetu, v nekdanji portugalski koloniji in danes ozemlju Kitajske tradicionalno združi motocikliste kmalu po koncu svetovnega prvenstva. Današnja dirka pa je bila prekinjena v 6. krogu, potem ko je v ograje grozljivo trčil britanski udeleženec, sijajni motociklist Daniel Hegarty. tega je v zelo hitrem, hkrati pa ne najbolj položnem ovinku vrglo skupaj z motorjem, tako da je s polnim pospeškom priletel v kovinske ograje. 

Te so na tej mestni preizkušnji, na kateri ni prostora za izletne cone, še posebej nevarne in to se je tokrat pokazalo. Da bi bila stvar še toliko bolj pošastno, pa se je vse skupaj zgodilo na očeh kamer iz vseh mogočih zornih kotov, ki so pošastno smrt prenašale v živo in jo tudi ovekovečile v grozljivih posnetkih. Še enkrat, spodaj vam jih sicer ponujamo, saj so obkrožili svet, toda če vas take stvari motijo in ste nanj občutljivi, se ogledu videov rajši odpovejte. 

Kot morbidno zanimivost naj povemo, da so dirko pozneje vseeno izpeljali do konca in celo organizirali slavnostno razglasitev zmagovalca ter podelitev pokalov ...

Članki iz rubrike