stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

muk
muk
0 18.05.2017 20:15:41

Valentino Rossi na robu solz: Forza Nicky, mi smo s tabo (video)

Nicky Hayden skupaj z Valentinom Rossijem
Reuters
Motociklistični svet s strahom pogleduje proti bolnišnici v Ceseni, kjer nekdanji svetovni prvak Nicky Hayden bije najpomembnejšo bitko v svojem življenju.

Nekdanjega svetovnega prvaka v elitnem razredu MotoGP je med kolesarjenjem zbil avtomobil, njegovo zdravstveno stanje pa naj bi bilo še vedno precej resno oziroma kritično. Sporočila podpore prihajajo z vseh koncev zemeljske oble, enega (naj)bolj čustvenih pa mu je poslal nekdanji tekmec in prijatelj Valentino Rossi.

»Nicky je eden mojih najboljših prijateljev v boksih. Nicky je bil sijajen voznik, svetovni prvak, predvsem pa super človek, vedno nasmejan. Velika škoda, vsi upamo na najboljše,« je začel The Doctor pripoved o The Kentucky Kidu, kot se glasi vzdevek 35-letnega Američana, ter se potem sprehodil po poti spominov in tovarištva. »Najlepši spomin, ki ga imam na Nickyja, je nek trenutek po tisti zame neprijetni dirki v Valencii leta 2015, ko mi je segel v roko. Zanj je tista dirka pomenila slovo od MotoGP, jaz pa sem izgubil naslov. Njegov pogled, iz katerega je bilo moč razbrati podporo, je bila ena redkih pozitivnih stvari v tistem dnevu,« je razlagal vidno čustveni Rossi in za konec prijatelju še sporočil: »Forza Nicky, mi smo s tabo.«

Članki iz rubrike