Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
13.03.2016 13:40:09
Deli članek:

Schumacherjeva predstavnica razkriva: Želel si je izginiti

Profimedia
Michael Schumacher še vedno okreva v svojem domu v Švici.

Menedžerka in predstavnica Michaela Schumacherja Sabine Kehm tokrat ni postregla s podrobnostmi o zdravstvenemu stanju nekdanjega dirkača, temveč z razlogom, zakaj so tovrstne informacije tako skope.

Michael Schumacher se je že konec leta 2013 hudo poškodoval na smučanju v francoskih Alpah, vse od takrat pa so bile informacije o njegovem zdravstvenem stanju in hkrati napredku zelo skope. Javnost je o Schumacherjevem stanju večinoma obveščala njegova predstavnica Sabine Kehm, ki je mnogokrat tudi zanikala nekatere govorice o Nemcu in njegovem napredku.

Ni skrivnost, da se nekdanji voznik formule ena zdravi na domu, manj je znanega v kakšnem stanju je. Ravno tega se je pred dnevi dotaknila Kehmova, ki je za nemški Süddeutschen Zeitung pojasnila, zakaj je temu tako. "Nekoč mi je Michael Schumacher v dolgem pogovoru dejal, da ga v naslednjem letu dni ne rabim klicati in da bo enostavno izginil. To, da bi nekega dne lahko izginil, je bila njegova velika želja. Tudi zaradi tega bi rada izpolnila njegovo željo in razkrila čim manj podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja."

vszi
Sabine Kehm je končno spet spregovorila o stanju sedemkratnega prvaka formule 1.
Ob tem je Kehmova dodala, da je bilo tedne po nesreči zelo naporno, novinarji in obiskovalci pa so zdravnikom močno oteževali delo. "Parkirišče je bilo polno, vhod v bolnišnico pa popolnoma blokiran. Ljudje so eden drugega spraševali, če kdo kaj ve. Bili so tudi primeri, ko so prijatelji in sorodniki drugih pacientov novinarjem v zameno za plačilo sporočali uporabne informacije," je dejala Sabine Kehm in pristavila, da je bilo vse skupaj zelo obremenjujoče tudi za zdravniško osebje. "Nekateri obiskovalci so spraševali zdravnike, kje se Schumacher nahaja in če ga s svojimi mobilnimi telefoni lahko fotografirajo."