Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mu
mu
04.11.2015 10:36:55
Deli članek:

Lorenzova bivša z jasnim sporočilom na ... prsih!

Približuje se odločilni obračun Jorgeja Lorenza in Valentina Rossija, v zvezi z njim in v zvezi s "prispevkom" Marca Marqueza so se oglasili vsi mogoči, na prav poseben način pa je to storilo prav posebno dekle.

Zgodbo zagotovo poznate, ozadje prav tako, poznate tudi dogajanje na prejšnji dirki in enačbo pred zadnjo v Valencii. Morda pa doslej niste poznali Elene Morali, Lorenzovega nekdanjega dekleta, ki se je zdaj spravilo v središče pozornosti. Jasno se je postavila na stran enega od dirkačev in sicer z javnim napisom na svojih ... prsih.

Ta so v nekaterih okoljih precej znana, še precej bolj znano pa postaja sporočilo, ki se je obrnilo proti nekdanjemu fantu. Logično, Lorenzo in Moralijeva se niste razšla na lep način in starleta je tudi zaradi tega odločno na strani Rossija. Tako zelo odločno, da je s svojim nedrji celo dala prav tistim, ki pozivajo k prav posebni vlogi Andree Iannoneja

Tega italijanskega dirkača nekateri pozivajo, naj na zadnji dirki izrine Lorenza in tako omogoči rojaku Rossiju, da bi do naslova prišel kljub štartu z zadnjega mesta. In tudi Moralijeva si je dala napisati zelo jasno: "Iannone, vrzi ga ven!" Zagotovo ni dvoma o tem, koga, kako in kje.