Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
12.10.2015 17:56:12
Deli članek:

Hamilton proslavljal z 20 lepoticami

vszi

Po veliki zmagi na dirki v Sočiju, ki je britanskemu vozniku formule ena Lewisu Hamiltonu že skoraj prinesel naslov svetovnega prvaka, je bilo kot kaže zelo veselo.

Hamilton, ki se ga drži sloves velikega playboyja, trenutno pa je samski (nazadnje naj bi ga videli v objemu s pop-zvezdnico Rihanno), je po novinarski konferenci v sobi ovekovečil sebe in 20 dolgonogih ruskih lepotic. In, da bi bilo vse skupaj še bolj začinjeno, je "nemoralno" ponudbo dodal še razigrani Nemec iz Ferrarijevih vrst, Sebastian Vettel.

Dogodki po dirki v Sočiju Hamiltona niso pustili hladnega in na novinarska vprašanja je odgovarjal precej nezbrano.
Kako pa človek lahko ohrani mirno kri, če pa ti "za vratom" sedi 20 smejočih deklet. "V tem trenutku sem malce raztresen. Kaj ste že vprašali?" je Lewis smeje odgovoril na vprašanje. Nekaj kasneje pa je glasno in jasno potrdil: "To je najboljša novinarska konferenca vseh časov!"

Hamilton je nato v sobi naredil fotografijo in jo objavil na družbenem omrežju s pripisom: »Hvala, Rusija!«
Ob vsem tem se je zabaval tudi drugouvrščeni Vettel, ki se je po končani novinarski konferenci obrnil k dekletom in glasno poudaril: "V imenu Lewisa vam lahko povem, da lahko vse odidete z njim v njegovo hotelsko sobo."
In nato: "Spokojnoj noči, Lewis!"