20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

liz
liz
0 20.10.2014 18:57:34

Force India in Hülkenberg še naprej skupaj

Reuters
Iz moštva formule ena Force India so sporočili, da bo Nico Hülkenberg tudi v naslednjem letu njihov voznik.

Nemec je bil član moštva v letih 2011 in 2012, nato je za eno sezono odšel k Sauberju in se spet vrnil. Zelo dobro je začel letošnje leto in bil na vsaki izmed uvodnih desetih dirk med dobitniki točk. Na zadnjih šestih si je točke privozil trikrat, v skupnem seštevku pa s 76 točkami drži osmo mesto.

Že nekaj časa so iz Force Indie prihajale novice, da si v ekipi želijo zadržati trenutno zasedbo voznikov - poleg Hülkenberga je tu še Mehičan Sergio Perez. S potrditvijo sodelovanja z Nemcem pa za naslednje leto načrtujejo še dodaten napredek.



"Lepo je, ko vem, kakšni so moji načrti za leto 2015. Gre za ekipo, ki jo odlično poznam in skupaj smo prišli do nekaj zelo dobrih rezultatov. Moštvo je ambiciozno in verjamem, da bomo imeli tudi naslednje leto zelo konkurenčen paket," je ob podaljšanju sodelovanja povedal 27-letni dirkač.

Zadovoljni so seveda tudi pri Force Indii. "Navdušeni smo, da bo Nico ostal pri nast še eno sezono. Zelo ga cenimo, letos je s stalnim osvajanjem točk opravil izjemno delo. Odlično ga poznamo, je pravi dirkač, ki zna motivirati vso ekipo. Prepričan sem, da je eden izmed največjih talentov v karavani, zato sem ponosen, da bo še naprej zastopal naše barve," je ob potrditvi sodelovanja povedal šef moštva Vijay Mallya.

Članki iz rubrike