mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
6 03.02.2018 15:50:28

Tamšetov odgovor Vujoviću, ki pravi, da ga je brez pojasnila pustil čakati v hotelu: Takole je bilo in to veva oba z Veselinom!

Veselin Vujović in Branko Tamše
alesfevzer.com
Po slovenskem selektorju se je izkušnje iz Zreč spomnil tudi trener Celja.

Branko Tamše je pred evropskim prvenstvom v pogovoru za Delo razkril, da ga Veselin Vujović za razliko od selektorja Hrvaške Lina Červarja nikoli ne pokliče za nasvet in slovenski selektor je kasneje razkril, zakaj. »Bila sva dogovorjena za sestanek v hotelu, on pa me je brez pojasnila pustil čakati. Od tistega trenutka sem z njim sicer ostal v korektnem odnosu, pošiljam mu tudi sporočila podpore, ko s Celjem dosega lepe rezultate, ampak če ti meni rečeš, da boš prišel, potem pa te ni, jaz nimam več razloga, da te kličem,« je pred časom pojasnil Vujović.

Zdaj je v intervjuju za tiskano izdajo časopisa Ekipa SN svojo verzijo povedal tudi Tamše. »Ne vem, zakaj je treba take stvari pogrevati. Jaz vem, kako je bilo, to ve tudi Veselin. Situacija je bila takšna: vse drži do enega stavka, in sicer v zvezi s sestankom v hotelu. Midva sva naredila enourni sestanek že med treningom in polurnega po treningu. Potem je bila ideja, da pridem še v hotel, a sem mu takoj povedal, da nimam časa in bom bolj težko prišel. Prej ne kot ja. Potem pa je iz tega nastal cel šov, vendar jaz ne potrebujem ne medijskega pompa ne naslovnic. To je preteklost, ni nobenih zamer,« je nekoliko drugačno plat predstavil trener Celja, ki je vse to podobno kot Vujović pustil za seboj.

Članki iz rubrike