profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
14 26.01.2021 11:40:39

GAJIĆ OSTRO: Povem vam, KJE SO NAROČILI PICO! In fantje, ki so NAROČILI PICO, niso ...

Profimedia
Na Rokometni zvezi Slovenije so se odzvali na hude odzive iz tabora danske reprezentance.

Izpad slovenske reprezentance s svetovnega prvenstva v Egiptu je dvignil ogromno prahu. Ne le zaradi tega, ker je bila uvrstitev slovenske vrste veliko razočaranje tako za igralce kot tudi za navijače, temveč tudi zaradi vseh težav, ki so jih imeli Slovenci na dan odločilne tekme z Egipčani.

Še vedno namreč odmeva skrivnostna zastrupitev s hrano kar 12 rokometašev. Trije od teh – Dragan Gajić, Blaž Blagotinšek in Staš Skube  sploh niso nastopili, ostali so stisnili zobe. Medtem ko so v slovenskem taboru namigovali, da tako množična zastrupitev ne more biti naključje, čeprav imajo prebavne težave tudi v taboru Dancev, pa so Danci zagotovili, da so Slovenci krivi sami. 


Športni direktor Morten Henriksen trdi, da so slovenski rokometaši naročili pice zunaj hotela in da je to vzrok za tako hude težave. Na hude obtožbe se je med drugim odzval Dragan Gajić, eden od tistih treh rokometašev, ki niso zmogli nastopiti. "Sam nisem naročil pice. Niti je niso fantje, ki so (nekateri so še vedno) 'bolni'. Tako, da bi mogoče bila boljša ideja, da bi si vsi naročili pice, saj ti fantje niso imeli težav," je zapisal Gajić in dodal: "Kolikor vem, so bile pice naročene v HOTELSKI RESTAVRACIJI, tako da je nekoliko smešno nekaj govoriti in ne imeti vseh informacij."

Gajićeve besede so s sporočilom za javnost potrdili tudi pri Rokometni zvezi Slovenije: "Na to temo na Rokometni zvezi Slovenije podajamo uraden odgovor, s katerim očitke direktorja danske reprezentance, gospoda Mortna Henriksna, zavračamo. Posamezni igralci so si resda naročili pico, a je bilo naročilo opravljeno v hotelski restavraciji, znotraj organiziranega mehurčka v Kairu, saj nihče, ki ni bil testiran in torej del mehurčka, ni mogel v hotel. In ravno tako nihče ni mogel izven hotela. Do neljubih težav je v vsakem primeru prišlo znotraj mehurčka. Zato s tem zapisom zaključujemo polemiko in se bomo raje posvetili pripravam na naslednje izzive, ki nas čakajo že zelo hitro."

Značke: pice, slovenija

Članki iz rubrike