Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
25 26.01.2021 07:28:55

KAAAJ?! SLOVENCI so se zastrupili sami, ker so jedli ...?! Hude obtožbe iz vodstva DANSKE REPREZENTANCE!

Profimedia
Po izpadu slovenske reprezentance na svetovnem prvenstvu v Egiptu še vedno odmevajo neljubi dogodki pred tekmo z domačini.

Naj spomnimo: kot so sporočili iz Rokometne zveze Slovenije, se je kar 12 rokometašev zastrupilo s hrano pred odločilno tekmo z Egiptom, težave pa niso bile nedolžne. "Fantje so kričali od bolečin, bruhali in hiteli na stranišča, kot bi jim šlo za življenja. Prek noči sta obležala Staš Skube in Dragan Gajić, tik pred tekmo se je v garderobi od bolečin v (se oproščamo – lastnih izbljuvkih) sesedel in bil prepeljan nazaj v hotel naš največji in najmočnejši mož Blaž Blagotinšek," so med drugim zapisali v uradni izjavi.

Zdaj se je oglasil športni direktor danske reprezentance Morten Henriksen, ki je dejal, da so Slovenci sami krivi za svoje težave. "Vse skupaj je malce komično, saj so mi povedali – in imam tudi fotografski dokaz  da so si Slovenci naročali hrano zunaj hotela," je povedal Henriksen in dodal: "Prav tako so jedli iz solatnega bara, tako da lahko za te težave krivijo marsikaj. Veliko ekip ima težave s prebavnimi motnjami, ne samo Slovenci."

Članki iz rubrike