kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 01.03.2018 16:55:35

Po erotični aferi se vrača v reprezentanco

Reuters
Norveška rokometna zvezdnica Nora Mork je po januarskem škandalu v zvezi z njenimi golimi fotografijami izjavila, da ne bo več igrala za reprezentanco, a se je njena jeza ohladila in je po pogovoru z vodstvom zveze napovedala, da se bo še naprej na voljo selektorju.

Rokometašici so januarja odtujili telefon, ukradli fotografije, na katerih je bila v "Evinem kostumu", te pa so na evropskem prvenstvu na Hrvaškem zaokrožile v slačilnici norveške moške reprezentance, kar je močno razjezilo 26-letnico. Njeni moški kolegi so obtožbe zanikali, trdili so, da so res dobili njene slike, a so jih izbrisali in jih niso delili naprej.


"Zdi se mi pomembno, da povem, da je bila moška ekipa ves čas na njeni strani, se zgrozila nad početjem neznancev in jo podpirala. Razumemo, da je bila šokirana in je še zdaj, toda mora vedeti, da kroženje fotografij ni bilo naše delo," je lepi rojakinji sporočil kapetan moške reprezentance Bjarte Myrhol. Morkova je pozneje zahtevala upravičilo zveze, ki da je ni dovolj zaščitila, očitno je opravičilo tudi dobila.

Norveška ženska reprezentanca je na zadnjem svetovnem prvenstvu zasedla drugo mesto, Morkova pa je bila s 66 goli najboljša strelka turnirja.

Značke: rokomet, norveška

Članki iz rubrike