Mobilna verzija
Zaljubljena Naomi Odkrito.si

Zaljubljena Naomi Campbell

polž Svet24.si

Tedenski horoskop: Saturn bo nastavljal prepreke

tuširanje, prha, umivanje, kopanje Svet24.si

Balzam za lase uporabljate na napačen način!

kosinjska dolina, poplave Svet24.si

FOTO in VIDEO: 500 ljudi odrezanih od sveta, a ...

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

betty white Njena.si

Betty White: Še vedno sem seksi

Zala Đurić Ribič in Tanja Ribič Njena.si

Tanja Ribič odhaja v New York

STA
STA

IZDAJALEC ALI ...? Slovenija IZGUBILA odličnega judoista, ne boste verjeli, katero državo je izbral!

Profimedia

Svetovni podprvak Mihael Žgank, doslej edini Slovenec, ki je na svetovnem prvenstvu v judu osvojil kolajno, je dobil zeleno luč matičnega kluba in Judo zveze Slovenije, da lahko zapusti slovensko reprezentanco v judu in se pridruži turški, so danes potrdili v Judo zvezi Slovenije.

"Dolgotrajna pogajanja so bila končana, ko je turška judo zveza izpolnila vse pogoje do Judo zveze Slovenije. Še prej pa mu je izpisnico izdal tudi njegov matični klub Z'Dežele Sankaku iz Celja, kjer je pod trenerskim vodstvom Marjana Fabjana dosegel vse svoje uspehe. Mihael Žgank je že odpotoval v Carigrad v svoj novi klub BBSK Istanbul, kjer mu želimo na njegovi novi športni poti veliko osebne in športne sreče," so zapisali pri Judo zvezi Slovenije.

Štiriindvajsetletni Žgank se je začel o prestopu v Turčijo dogovarjati že jeseni, potem ko je 1. septembra lani na svetovnem prvenstvu v sloviti dvorani Laszlo Papp v Budimpešti osvojil srebrno kolajno v kategoriji do 90 kilogramov. V Judo zvezi Slovenije so prestopu tekmovalca, ki velja tudi za enega močnih adutov za olimpijske igre v Tokiu 2020, sprva močno nasprotovali.

Značke: judo , sta