Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

ru
ru

LEGENDARNI IVANO BALIĆ EKSKLUZIVNO ZA EKIPO SN: Najboljši igralec EP je bil vaš...

Martin Metelko

O Ivanu Baliću je vsaka beseda odveč. Nekoč najboljši na svetu, za mnoge največji vseh časov, z vsem spoštovanjem do Nikole Karabatića in Veselina Vujovića. Brez kančka dvoma največji rokometni romantik. Že v času svoje kariere je raje kot z besedami govoril z dejanji, če hočete, čarovnijami, odkar je v pokoju, pa se v medijih pojavlja bolj izjemoma kot praviloma. Tudi zamere do hrvaške sedme sile po lanskem slovesu od reprezentance skupaj z Željkom Babićem so naredile svoje... Nam ga je vseeno uspelo ujeti za pogovor.

Kakšno evropsko prvenstvo je videl Ivano Balić s tribune? Kaj novega, revolucionarnega?

Mislim, da je igra postala še hitrejša, zaradi česar se dogaja tudi več napak. Vesel sem, da so se pojavili mladi igralci. Teh je v vsaki reprezentanci veliko, tudi takih, ki bodo sčasoma postali nosilci teh ekip.

Kdo je bil za vas najboljši igralec prvenstva?
Zame sta bila to Luka Cindrić in Miha Zarabec. Mogoče je Zarabec v zaključku kakšne tekme naredil dve ali tri napake, ampak to se mu je zgodilo samo zato, ker je vodil igro celo tekmo, vse je bilo odvisno od njega. Res je igral zelo dobro. Kakšnega drugega igralca ne bi izpostavljal. Večina izmed njih je imela dobre in slabe tekme, med prvenstvom so se iskali, Cindrić in Zarabec pa sta izstopala.

Nekoč ste dejali, da so klasični organizatorji igre, kot ste bili tudi sam, izumirajoča vrsta. Da sta tu le še Uroš Zorman in Chema Rodriguez …
Res je, ampak Cindrić in Zarabec sta jih malo vrnila v življenje. Oba znata izjemno dobro nadzirati tekme, soigralci zaradi njiju igrajo bolje ... Tudi sama sta nevarna za gol, skratka, skrbita za vse. Oba sta prijetna osvežitev za rokomet.

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA STRANI TRAFIKA24.SI.