Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
14 23.01.2018 19:58:29

To so besede! To je NAŠ SELEKTOR! Vujović s sijajnim govorom nagovoril tako NAVIJAČE kot tudi IGRALCE

Martin Metelko
Po zmagi nad Španijo (31:26) je pred mikrofon stopil tudi selektor slovenske rokometne reprezentance.

Veselin Vujović se je izkazal tako z izbiro novega vratarja kot s taktiko, ki je povsem razorožila Špance. Po tekmi je bil jasno zadovoljen. Motivacijskih prijemov mu še ni zmanjkalo. 


"Veliko imam še tega (motivacijskih govorov op. p.) v rezervi, šalim se. Seveda sem zadovoljen s tekmo. Morda bi morali bolje odigrati v zadnjih odprtih obrambah, ampak vsi smo gledali le semafor, da se tekma čim prej zaključi. Dobro smo se branili, odlično sta branila tako Kastelic kot Skok."

Potem je pokomentiral tudi morebiten razplet in postregel s sijajno primerjavo sloevnske igre z velesilami rokometa. "Zadovoljen sem s svojimi fanti. Nič še nismo napravili. Imamo tri točke, jutri moramo premagati Čehe, čakati moramo še rezultat naslednje tekme Makedoncev, nato jutri še tiste zadnje Nemcev in Špancev, A dokazali smo, da lahko odigramo proti vsaki ekipi, tudi tako vrhunski reprezentanci. In to brez problemov."



Za konec pa je podal še sijajno izjavo, ki bo zagotovo podžgala slovenske navijače. "Res je, da je manj kot en dan do tekme s Čehi, ampak oni bodo imeli še manj časa, zato nima smisla, da jaz jokam zdaj zaradi tega. Vsi smo na istem. Skušal bom dvigniti in spočiti fante, potrebujemo pa podporo proti Čehom, saj je ta zelo pomembna in to vedo vsi navijači."

Članki iz rubrike