kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.01.2018 16:21:56

Nekdanjega reprezentanta so NAVIJAČI BRUTALNO PRETEPLI kar na igrišču: Lahko bi me UBILI! (video)

vszi
Tokrat vam v ogled ponujamo scene, ki ne sodijo nikamor, nikakor pa ne na športna tekmovališča.

V glavni vlogi je bil dolgoletni član kijevskega Dinama in nekdanji ukrajinski reprezentant Oleg Dopilka, ki je v nedeljo nastopil za moštvo Minaj v ukrajinski futsal ligi. Njegova ekipa je bila na parketu veliko boljši tekmec, vodila s 7:2, potem pa je nasprotni vratar brutalno - z udarcem v glavo - napadel enega od članov Minaja in nastal je vsesplošni kaos.

Vratar je bil zaradi 'živalskega' napada takoj izključen, nekaj članov Minaja je skočilo v bran svojemu soigralcu, a so se stvari dokaj hitro umirile. Ko je bilo videti, da je vsega skupaj že konec, pa se je šele začelo zares 'dogajati'. Na igrišče so pritekli navijači in najprej fizično napadli enega od igralcev Minaja, nato pa so se brutalno spravili še na Dopilko, ki je prejel nekaj silovitih udarcev in brc, tako v glavo kot v telo.



Dopilka je padel po tleh, nanj je skočilo več navijačev domače ekipe, po nekaj sekundah pa so mu soigralci pomagali, da je nekako vstal. "Med navijači je bil tudi en s steklenico v rokah. Mogoče je bil pijan, ali na kakšnih drugih substancah. Najprej je udaril mojega soigralca, nato mene, potem je name skočila množica ljudi. Na posnetku se vidi, da bi me lahko tudi ubili, a so mi pomagali soigralci," je po incidentu  z oteklino na obrazu dejal pretreseni Dopilka. Nekateri njegovi soigralci naj bi v kaosu utrpeli celo še hujše poškodbe.

Srečanje se ni nadaljevalo, bojda pa se stvari niso končale na parketu, saj naj bi enega od članov Minaja napadli pozneje na postaji, kjer je čakal prevoz.

Članki iz rubrike