klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

ru
ru
2 19.01.2018 09:45:52

EPSKO, da bi težko bilo bolj! Nikoli ne boste uganili, MINIATURO česa je kot darilo za rojstni dan dobil VESELIN VUJOVIĆ! (foto)

www.alesfevzer.com
Veselina Vujovića je ob selitvi iz Zagreba v Varaždin pričakalo zelo zanimivo in šaljivo darilo.

Slovenski selektor je lahki ob prihodu v ta kraj v bližini Lendave skozi okno avtobusa opazil zanimiv napis: "Dobrodošli v mesto rudarjev." Glede na to, da je po porazu z Makedonijo v Zagrebu cinično kolebal, ali naj se raje kot s trenerskim poslom začne ukvarjati z rudarstvom, se bo v hrvaških revirjih bržkone počutil odlično.
Tamkajšnji župan je slovenske rokometaše prijazno sprejel v šolski dvorani v Murskem Središču, potem ko jih je ob prihodu z avtobusom iz približno sedem kilometrov oddaljenega hotela navdušeno pozdravila skupina otrok. Izkoristil je priložnost in v brezhibni prekmurski slovenščini Črnogorca zbodel, kako vesel in ponosen je, da mu lahko uresniči željo in malo približa rudarski svet. Vuja se je samo nasmihal, ko mu je župan za srečo podaril miniaturen hunt oziroma jamski voziček, pa se je v svojem slogu lepo zahvalil. "Namesto da bi dobil telefon, dobim rudarski voz. Poglejte, kako težko delo imam z vami!" je proti svojim izbrancem v smehu pokazal Vujović.

vujovic hunt
gl

Članki iz rubrike