nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ru
ru
0 04.05.2022 12:57:01

NI ŠALA! Res se je zgodilo! ŠOKANTEN rezultat tekme v Srbiji gre lahko v 'Guinnessa' (VIDEO)

Na tekmi 20. kroga prve lige Vojvodine v ženskem rokometu je ŽRK Žemerin premagal ŽRK Ravengrad z neverjetnim izidom 86:15 (43:5).

Rokometašice Temerina se krčevito borijo za napredovanje, skupaj z Rumo imajo isto število točk (36), tudi obe medsebojni tekmi sta se končali z identičnim izidom (24:24). Na koncu bo tako bržčas odločala skupna gol razlika. Pred 20. krogom je bila ta +58 v korist Rume, po 20. krogu je le še +16.

Zmaga Temerina je neverjetna v rokometu, na tekmi, ki je že obkrožila ves svet, se je mreža zatresla vsakih 35 sekund. Ko sta se ekipi srečali decembra, je bil rezultat 'le' 33:19 za Temerin.

Zanimivo, razlika vendarle ni rekordna, Srbi so izbrskali podatek, da je v osemdesetih na prijateljski tekmi Sovjetska zveza premagala Afganistan z izidom 86:2.

V vsakem primeru pa rezultat v prvi ligi Vojvodine vzbuja sume. Tako so oči tamkajšnje javnosti usmerjene v vodstvo lige, češ naj ukrepa in razišče ozadje. Medtem pa so iz kluba zmagovalk javno potožili zaradi žaljivk, ki jih dobivajo, o svoji neverjetni zmagi pa med drugim pravijo: "Naša ekipa je od prve do zadnje minute igrala 'presing' in uspela doseči zgodovinsko zmago z veliko razliko ..."

Do konca prvenstva sta ostala še dva kroga, v katerih morajo dekleta iz Temerina nadoknaditi še 16 zadetkov zaostanka za Rumo.

Temerin Ravangrad 1

zapisnik

Značke: temerin, srbija

Članki iz rubrike