Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

ru
ru

Bosanci TOLČEJO po slovenskem delegatu! Po selektorju je udaril še direktor reprezentance! Bil je vpleten v vse mogoče AFERE, zdaj pa ... (VIDEO)

Darko Repenšek
Arsen Perić

Afera zapisnik dobiva nove razsežnosti.

Nekoč znani slovenski sodnik, ki je pravico na slovenskih in mednarodnih parketih delil z zdaj še enim delegatom Jankom Požežnikom, je v bosansko-hercegovskih športnih medijih v zadnjih dneh državni sovražnik številka ena. Očitajo mu, da je njihova reprezentanca izključno zaradi njegove napake ostala brez nastopa v dodatnih kvalifikacijah za SP 2019 proti Norveški, ki si ga je z dvema zmagama nad Švico pošteno priigrala. Naj spomnimo: na povratni tekmi po zmagi v St. Gallnu s 24:21 je BiH 13. januarja Švico premagala še z 21:15 in se uvrstila v play off, a se je Švica naknadno pritožila, ker je v Tuzli za domače zaigral tudi Tomislav Nuić, ki za tekmo zaradi administrativne napake ni bil prijavljen, čeprav je bil na seznamu, objavljenem na dan tekme okoli 11. ure na 'live tickerju' spletne strani EHF. Slednja je 16. februarja pritožbi Švice kljub temu ugodila in izbrano vrsto BiH izključila.

Da krivda leži izključno na duši slovenskega delegata Darka Repenška je brez dlake na jeziku govoril selektor reprezentance BiH, svoje pa je v odkritem pogovoru z bosanskimi mediji povedal tudi direktor reprezentance Gordan Muzurović. »Odločitev EHF je popolnoma nerazumna, neutemeljena. Glede na to, kakšni so naši argumenti, kaj je razvpiti Slovenec Darko Repenšek napisal v svojem poročilu in kaj so napisali Švicarji, sem bil prepričan, da bo ta odločitev popolnoma drugačna,« je za portal source.ba povedal Muzurović.

Dodal je, da se je Repenšek zavedal, da je naredil napako. »Po koncu tekme ni vedel, kaj naj, pa mi je rekel: 'Vi ste to podpisali.' Odgovoril sem: 'Da, podpisali smo, ampak vašo napako. Vi ste naredili napako, ki smo jo mi podpisali. Vi ste jo naredili!' Lahko bi jo rešil po pravilih, on pa je raje poiskal neko deseto rešitev. Na koncu nam je delegat dal zagotovila, da je napako naredil on in da zaradi nje ne more biti posledic,« je razočarano dejal direktor reprezentance BiH, ki ga je zmotila tudi Repenškova preteklost: »Ta razvpiti delegat, ki je bil vpleten v vse mogoče afere, od nameščanja tekem do seksualnih afer, potem hladno izjavi, da smo krivi mi, ker smo podpisali njegovo napako ...«

Celoten, več kot 17 minut dolgi posnetek pogovora z Gordanom Muzurovićem si lahko ogledate na tej povezavi.