rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

STA
STA
0 03.04.2017 13:30:50

Zagreb spet zamenjal trenerja

Rokometaše Zagreba, ki so izpadli v osmini finala lige prvakov, izločil jih je madžarski Vezsprem, bo do konca letošnje sezone vodil Slavko Goluža. Zanimivo je, da se je nekdanji selektor hrvaške reprezentance pred dnevi že dogovoril z aktualnim slovaškim prvakom Tatranom iz Prešova, ki naj bi ga prevzel v prihodnji sezoni.

Vodstvo večkratnih hrvaških državnih rokometnih prvakov se je po porazu v Veszpremu in izpadu iz lige prvakov razšlo z Ivandijo, ki je ekipo prevzel oktobra lani, ko je na klopi zamenjal Veselina Vujovića, selektorja slovenske rokometne reprezentance.


Petinštiridesetletni Goluža je kot igralec z Zagrebom leta 1992 in 1993 osvojil tudi ligo prvakov, od leta 2010 do 2015 je bil tudi njegov trener, po odhodu s klopi hrvaške reprezentance leta 2015 po koncu svetovnega prvenstva v Katarju, pa je bil brez kluba.

Za Zagreb igrajo trije slovenski reprezentanci - Darko Cingesar, David Miklavčič in Matevž Skok. Zagrebčani so v osmini finala lige prvakov doma izgubili z Veszpremom z 22:23, v gosteh pa je bilo 29:19 za madžarsko ekipo, v kateri so tudi Gašper Marguč, Dragan Gajić in Blaž Blagotinšek.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike