Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
0 02.03.2017 22:32:34

Luka Žvižej: Brez strahu v Zagreb

ALESFEVZER.COM
Celjani so v tekmi 13. kroga lige prvakov s 37:31 premagali nemški Rhein-Neckar Löwen in bodo čez teden dni v Zagrebu lovili vozovnico za osmino finala.

Luka Žvižej, rokometaš Celja PL: "Verjamem, da to ne bo samo muha enodnevnica, to smo pokazali tudi na tekmi proti Kielcam. Uspelo nam je nekaj, na kar smo upali in si želeli, padla sta dva večja od nas v naši dvorani. Pred nami je zdaj odločilna tekma v Zagrebu, ki bo odločala o osmini finala. Imamo dobro osnovo, na kateri je treba graditi in iti brez strahu v Zagreb."

Blaž Janc, rokometaš Celja PL: "Prikazali smo izjemno predstavo, še zlasti to velja za prvi polčas, ki je bil popoln, odigrali smo ga praktično brez napake. V veliko pomoč nam je bilo fantastično občinstvo. Resnično sem vesel, da smo po Poljakih premagali še Nemce, zdaj pa nas čaka odločilna tekma v Zagrebu. Škoda je, da ne bo v Celju, vendar sem prepričan, da današnja proti Nemcem ni bila zadnja v dresu Celja v dvorani Zlatorog in da bomo v Zagrebu uspešni ter napredovali v osmino finala lige prvakov."

Urban Lesjak, vratar Celja PL: "Tekma je bila ekstremno težka, fantje so se zelo trudili v obrambi, da bi zaustavili njihove nalete. Res je, da smo prejeli veliko golov, a smo jih veliko tudi dali, mislim pa, da je bilo zelo pomembno, da smo dali veliko število 'lahkih golov'. Spet smo igrali hiter rokomet, kar nam je prineslo zmago. V Zagrebu moramo odmisliti našo lansko tekmo, čaka nas trnova pot, ki smo jo pripravljeni prehoditi in se z nje vrniti kot zmagovalci."

Članki iz rubrike