mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

sta
sta
0 01.03.2017 16:01:15

Krimovke v petek za biti ali ne biti

alesfevzer.com
Rokometašice Krima Mercatorja v petek ob 19. uri čaka še predzadnja tekma glavnega dela lige prvakinj. Izbranke Uroša Bregarja so že odpotovale v Romunijo, kjer se bodo zoperstavile evropskemu prvaku CSM Bukarešti. V Krimovem taboru poudarjajo, da se kljub nesporni romunski vlogi favorita ne predajajo vnaprej.

Na prvi medsebojni tekmi so bile krimovke, ki so pogrešale Mišo Marinček in Elizabeth Omoregie (ta se na veselje Krimovih navijačev vrača v ekipo po poškodbi kolena), bolj ali manj nemočne, predvsem po zaslugi lastnih napak, ki jih je poimensko izvrstna romunska ekipa znala kaznovati in praktično od začetka do konca tekme Ljubljančanke držala na varni razdalji.

Bregar pravi, da bodo naredili vse, da tokrat ne bo tako, ne nazadnje tudi Krim še ni odpisan za četrtfinale, na četrtem mestu, ki vodi v nadaljevanje tekmovanja, je prav bukareštanski klub, ki ima točko prednosti pred slovenskim predstavnikom.


"Žal mi je, da nismo bili kompletni na prvi tekmi, ker bi bilo takrat evropskemu prvaku veliko težje. Sicer pa nas po prihodu v Romunijo čaka analiza, treningi in že v petek tudi tekma. Težko bo, igramo proti evropskemu prvaku, ampak se ne bomo predali vnaprej - tako kot na nobeni tekmi. Je pa dvoboj pomemben tudi za Romunke, če si želijo v četrtfinale," je pred odhodom v Romunijo razmišljal Bregar.

Na prvi tekmi je največ preglavic Krimovi obrambi povzročala Švedinja Isabelle Gullden, ki je tudi najboljša strelka Bukarešte in skupno deseta najboljša v ligi prvakinj z 52 goli. Pri Krimu je doslej največ zadetkov v tem tekmovanju dosegla Aneta Benko (40) in je na 20. mestu.

Tekmo bosta sodili Rusinji Viktorija Alpaidze in Tatjana Berezkina.

Značke: krim, liga-prvakinj

Članki iz rubrike