Mobilna verzija
Gregor Lisec
Gregor Lisec

Veselin Vujović o sodniški "kraji" v Zagrebu: Naj vam povem, kaj in kako je bilo!

Slovenskemu selektorju in človeku, čigar ime je do pred kratkim odmevalo v Areni, Veselinu Vujoviću, v četrtek med spremljanjem dvoboja Zagreba in Celja ni bilo lahko.

»Sem med dvema ognjema. Do pred nekaj mesecev sem bil trener Zagreba in zdaj sem selektor Slovenije. Zelo težko mi je ocenjevati eno ali drugo. Celotna tekma mi ni bila všeč. Ni mi bilo všeč sojenje, ni mi bil všeč rokomet in ni mi bilo všeč obnašanje enih in drugih,« je poudaril Vujović, ko smo ga povprašali o občutkih po odmevni tekmi Zagreb - Celje, ki so jo po mnenju mnogi odločili sodniki. Slovenski selektor je seveda mislil tudi na dogodke na novinarski konferenci.

Na njej ni manjkalo niti medsebojnih obtoževanj obeh trenerjev Branka Tamšeta in Silvia Ivandije, ter predvsem dogodke tik po koncu tekme. Takrat so se Poteko, Mačkovšek, Zarabec, Janc in druščina postavili okrog sodnikov in za vsak primer so morali zraven pristopiti celo varnostniki. Kaj pravi na to kot slovenski selektor? Mar razume svoje varovance, da so se tako odzvali? Kaj jim je rekel, ko je prišel do njih? In kaj meni o sodnikih ter o kraji, kot ji pravijo Celjani? "Hm, kraja je ...

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI

Značke: celje , zagreb , vujović , rokomet