Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 09.03.2017 07:59:28

Celjski rokometaši v Zagrebu naskakujejo osmino finala lige prvakov

ALESFEVZER.COM
Rokometaše Celja Pivovarne Laško drevi v hrvaški prestolnici čaka zadnja tekma v skupinskem delu lige prvakov. Na obračunu proti tradicionalnim tekmecem bodo naskakovali preboj v osmino finala najmočnejšega klubskega tekmovanja na evropskih tleh, obračun slovenskih in hrvaških prvakov pa se bo pričel ob 19. uri.

Celjska zasedba je trenutno na šestem mestu mestu v skupini B in ima točko prednosti pred švedskim Kristianstadom ter dve pred Zagrebom. Sobotna zmaga švedskega prvaka nad zasedbo iz poljskih Kielc je malce zapletla zadeve v skupini, v zadnjem krogu so možni številni scenariji, celjski ekipi pa preboj v osmino finala zanesljivo prinaša le zmaga v Zagrebu.

V primeru neodločenega izida v Zagrebu bo edina slovenska ekipa v ligi prvakov morala počakati na razplet nedeljske tekme med Vardarjem in Kristianstadom v Skopju in se nadejati vsaj neodločenemu izidu, v primeru skandinavske zmage pa bi zaradi slabšega izkupička na medsebojnih tekmah ostala brez osmine finala. Brez preboja v izločilne tekme v ligi prvakov bo ostala v primeru poraza s tremi goli, pogojno tudi z dvema. V tem primeru mora doseči vsaj 29 golov, saj je na prvi medsebojni tekmi v Zlatorogu premagala Zagreb s 30:28.

Značke: rokomet, liga prvakov

Članki iz rubrike