stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
15 02.11.2023 13:08:55

Igrišče ali blatna kopel? Glejte, kako je videti zelenica, na katerem bo pokalno tekmo odigrala Olimpija (foto)

alesfevzer.com
Olimpija se bo v pokalnem tekmovanju pomerila z ekipo Brinje Grosuplje.

Danes bodo zmaji gostovali v Grosupljem, kjer pa so imeli v zadnjih dneh ogromno težav z novimi pošiljkami obilnih padavin; zelenica stadiona je bila še pred dvema dnevoma tako rekoč pod vodo. Na severozahodu Dolenjske se je ob obisku aktualnih državnih prvakov obetal pravi nogometni praznik, a bo očitno potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Iz vrst drugoligaša so na zadnji oktobrski dan sporočili, da je tekma z Olimpijo celo pod vprašajem, kasneje pa so iz krovne nogometne organizacije prišla jasna navodila. Urnik ljubljanske zasedbe, ki je ne glede na vse še vedno aktivna na treh frontah, je zapolnjen do te mere, da prestavitev obračuna ne pride v poštev. Današnja tekma bo torej zagotovo odigrana, prav tako je bilo že včeraj jasno, da bo odigrana v Grosupljem. Vprašanje je bilo le, na kateri oziroma kakšni travnati površini.

Še v torek se je zdelo najverjetneje, da bo tekma odigrana na igrišču z umetno travo, ki leži v neposredni bližini glavnega igrišča. Zmaji bi se tako znova soočili s starimi »strahovi«; na umetni travi je bila odigrana tudi tekma na Ferskih otokih, kjer so gostitelji Olimpiji odčitali pravo lekcijo nogometa, a se to očitno vendarle ne bo zgodilo. Včeraj so se v klubu Brinje Grosuplje, ki trenutno zaseda 7. mesto v drugi slovenski ligi, kljub vsemu odločili, da bo tekma na glavnem stadionu.

Dobro uro pred začetkom tekme pa so na družbenih omrežjih Olimpije delili fotografijo 'travnate' površine v Grosupljem in pri navijačih sprožili nemalo začudenja, da lahko tekmo sploh odigrajo v takšnih razmerah. 

grosuplje
NK Olimpija Ljubljana

Članki iz rubrike