stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
22 21.09.2023 13:43:29

Mura v pokalu premagala sosede, nato pa razjezila gostitelje! To je zapis, ki je pritegnil pozornost ...

Loris Cipot
Mura je pokalno tekmovanje začela z zmago.

V MNZ Murska Sobota so v sredo odigrali tekme prvega kroga pokala Pivovarna Union, tamkajšnji prvoligaš Mura pa je prišel do zmage nad Dokležovjem z 2:0. V vsakem polčasu je bil po enkrat uspešen Nikola Jovičević, ki se je Muri pridružil letošnjo zimo.


Nogometaši Mure se niso ravno pretegnili, po koncu tekme pa so se hitro odpravili domov, s tem pa očitno razjezili domač sosede, ki so gostili tekmo.

"To kaj je danes pokazala NŠ Mura je žalostno na tekmovalnem še večja sramota je na organizacijskem nivoju, obnašanje vodilnih NŠ Mure. Podcenjevanje profesionalne ekipe do vaške ekipe, ki nastopa v peti ligi je sramotno. Nihče od vodilnih Mure se ni pozdravil z malimi predstavniki NK Dokležovje. Po tekmi jih je domači klub častil s pogostitvijo, po željah in naročilo posameznih igralcev. Trener jim ni dovolil pojesti naročene hrane, vzeli so jo v avtobus in hitro odšli v MS. Niso pokazali spoštovanja, da bi se preoblekli in stuširali v slačilnici v Dokležovju, to so storili v MS. Tudi z avtobusom je bil problem, za NK Maribor in NK Sloboda Tuzla pa ni bilo problema. Trener na koncu izjavi, da ni bilo igrišče vrhunsko za igro, pa to ni prva liga ampak peta liga. V Dokležovju imamo eno boljših igrišč v MNZ MS. Vsi, ki želimo NŠ Mura dobro se s takšnim pristopom ne moremo strinjati. Iz NK Dokležovje je veliko igralcev prispevalo k dobrim rezultatom NK Mure v zadnjih desetletjih. Ko je uprava NK Mura kadrovala iz majnih klubov Pomurja je imela boljše rezultate..." se je glasil zapis, ki je na družabnih omrežjih pritegnil precej pozornosti.

Značke: mura, Dokležovje

Članki iz rubrike