stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Ekipa SN / rb
Ekipa SN / rb
0 21.09.2023 09:02:24

Po zastoju srca je Goran Stanković doživel nov šok, te poteze kluba ni pričakoval v najhujših sanjah ...

Profimedia
Bilo je 29. avgusta, ko so bile na drugoligaškem prizorišču na sporedu tri prestavljene tekme 2. prvenstvenega kroga, a v tistem vročem torkovem večeru rezultati niso zanimali nikogar. Žal! Postali so nepomembni. Vsa pozornost je bila usmerjena v boj za življenje trenerja Bistrice Gorana Stankovića, ki se je v izdihljajih dvoboja z Nafto zaradi zastoja srca zgrudil ob igrišču.

Predvsem po zaslugi fizioterapevta Lendavčanov Maria Pala, ki je imel pri sebi defibrilator in je nemudoma priskočil na pomoč, ima grozljiva zgodba srečen konec. Po operativnem posegu 43-letni ljubljanski strokovnjak uspešno okreva v domačem okolju. Ob odsotnosti glavnega trenerja ekipo Bistrice vodita njegova najtesnejša sodelavca Srđan Kuljić in Primož Kračun, ki jima je na pomoč priskočil še Jaka Dabanović, ki okreva po zahtevni operaciji kolena. Kar nekaj časa je prevladovalo mnenje, da bo tako tudi v prihodnje oziroma vse do vrnitve šefa, vendar se to ne bo zgodilo. »Takšen je bil prvotni dogovor. Menim, da bi na takšen način lahko delovali, ker so znotraj ekipe vzpostavljeni določeni mehanizmi, in da fantje potrebujejo zgolj podporo. A medtem so se v klubu odločili drugače. V torek sem bil v Slovenski Bistrici, pozdravil sem ekipo in vodilne može ter od predsednika dobil informacijo, da bo klub iskal novega trenerja. Če sem iskren, tega nisem pričakoval, a kaj hočemo ... Verjamem, da bomo dosegli dogovor in se razšli na korekten način,« je razkril Goran Stanković.

CELOTEN POGOVOR Z GORANOM STANKOVIĆEM O NESREČNEM DOGODKU, O OKREVANJU IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike